Næstved By

1 års fødselsdag i Røde Kors Butikken Næstved

Se billedserie Åbningen sidste år skete med musik og taler. Fra venstre: De grønnes Tambourkorps, Generalsekretær i Dansk Røde Kors Anders Ladekarl, Borgmester Carsten Rasmussen og formand for Røde Kors Næstved Michael Petersen.

1. juli er det et år siden, at Røde Kors Butikken flyttede til lokaler i Kindhestegade 6B, og det blev et helt andet år end forventet, da flytningen blev forberedt for et år siden.

Der er væsentlig bedre plads i de nye lokaler, og lige fra den første dag var stort rykind i den nye butik.
Men pludselig så det mørkt ud, da man måtte lukke for driften på grund af frygten for corona-smitten.
I de ca. otte uger butikken var lukket, var der selvfølgelig ingen indtægter til de faste udgifter.

Heldigvis mødte man stor imødekommenhed fra butikkens udlejer, og det samme oplevede Røde Kors fra kundernes side, da butikken genåbnede den 4. maj.
Allerede fra første dag var der stort rykind i butikken, og lige siden har Røde Kors oplevet et fantastisk salg, samtidig med at butikken dagligt får doneret store mængder af tøj, sko, køkkenting og andre spændende varer.

”I butikken oplever vi dagligt, at få ros for den måde vi har indrettet butikken på. Vi lægger stor vægt på, at varerne bliver indbydende præsenteret for kunderne, og at man ofte ikke kan se på varerne at der er tale om genbrug. Vores varer har en rigtig god kvalitet, kunderne vil gerne købe, også selv om det ind imellem er en kende dyrere end i andre genbrugsbutikker. Vores nyeste tiltag er fine billige selvsyede indkøbsnet – et tiltag for at reducere forbruget af plasticposer ” fortæller butiksleder Kiss Røtting.

I Røde Kors glæder man sig også over, at de frivillige er vendt tilbage efter genåbningen.
Mange har savnet det sociale samvær med andre frivillige under corona-nedlukningen.

I anledning af et årsdagen giver Røde Kors 20% rabat på alle varer i butikken fra onsdag 1. juli til og med lørdag 4. juli.

Dette er en lokalnyhed indsendt af palle lorentzen. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer