Næstved By

Åbner butikken igen efter stor ombygning: Nu åbner Mette og Lean deres Louis Nielsen

Se billedserie Tv: Retailchef Mette Bredsgaard og Chefoptiker Lean Vu Nguyen glæder sig til at byde dig velkommen i deres nyistandsatte Louis Nielsen i Ramsherred. Foto: Næstved Netavis.

Den 25. marts åbner Mette Bredsgaard og Lean Vu Nguyen dørene til deres Louis Nielsen i Ramsherred 1a, som igennem de seneste uger har været igennem en total ombygning. 

Mette og Lean glæder sig. Mildt sagt. De kan faktisk slet ikke vente. Lige om lidt åbner de nemlig dørene til deres Louis Nielsen i Ramsherred 1a, som har gennemgået en stor ombygning.

Butikken åbner igen den 25. marts i et helt nyt design og med en ny indretning.

19 år i Næstved med et kontant stigende antal kunder og en firedobling af antallet medarbejdere sætter sit præg på en butik. Derfor tripper Mette, Lean og kollegerne for at åbne butikken.

– Nu skal det bare blive torsdag, så vi kan åbne. Vi glæder os helt vildt til at vise vores flotte butik frem, fortæller Lean Vu Nguyen begejstret.

Han er chefoptiker, og han ejer butikken sammen med Mette Bredsgaard, der også er butikschef.

Mette har været med siden butikkens allerførste åbningsdag i 2002. Hun har oplevet mange gode ting i de 19 år, og den forestående åbning ryger direkte ind som et af højdepunkterne.

– Jeg er glad for, at vi har været her i byen i så mange år. Vi er helt klar på mange flere år i vores nye og flotte butik, fortæller Mette Bredsgaard og smiler.

Har bevaret den gode placering
Butikkens gode placering i Ramsherred 1a har Mette og Lean bevaret.

 – Vi ligger rigtig godt her i Ramsherred, og vi er glade for at kunne blive her, fortæller Mette Bredsgaard.

Lean Vu Nguyen er, som optiker, mildest talt, begejstret. For den nye butik giver mere plads til butikkens sundhedsydelser og fokus på øjensundhed.

– Jeg elsker optik og øjne. De flere kvadratmeter giver os markant mere plads til vores sundhedsydelser og vores fokus på øjensundhed. Det betyder, at vi kan se flere kunder og passe godt på deres syn. Det er bare rigtig godt, fortæller Lean Vu Nguyen.

– Hele oplevelsen for kunden bliver bedre, fortæller chefoptikeren, der har over 17 års erfaring som optiker.

Fokus på populære brands
Udover bedre plads til sundhedsydelserne, bliver butikkens mange brillekollektioner udstillet og fremvist på en helt ny og flottere måde i den nye butik.

– Vi har mange populære brillekollektioner, som kommer endnu mere til deres ret i vores nye design. De bliver præsenteret anderledes på fine hylder, som giver større fokus på stellenes fine detaljer, fortæller Lean Vu Nguyen.

Det er bl.a. eksklusive brillekollektioner fra danske DAY Birger et Mikkelsen, HUGO, og Marc Jacobs, der står endnu mere frem i den nye butik.

Fejrer åbningen
Mette, Lean og kollegerne inviterer indenfor til flere tilbud for at fejre åbningen. Butikken tilbyder 2for1 fra 195 kr. og gratis synstest med sundhedstjek.

Begge tilbud gælder fra åbningsdagen, den 25. marts til og med den 10. april.

– Helt ekstraordinært tilbyder vi 2for1 på briller ned til 195 kr., fortæller Mette Bredsgaard og fortsætter.

– 2for1 betyder, at du kan få to par briller til prisen på et par briller. Du kan altså reelt set for dobbelt så meget som du betaler for, fortæller hun.

Lean Vu Nguyen supplerer.

– Samtidig tilbyder vi gratis synstest med sundhedstjek. Da den er populær, anbefaler vi at booke synstesten på forhånd, fortæller chefoptikeren.

Håber på besøg
Mette, Lean og kollegerne håber, at mange vil kigge forbi Ramsherred 1a og se den nye butik.

– Vi glæder os helt vildt meget til at vise butikken frem, så kom endelig og besøg os. Butikken er slet ikke til at kende. På den gode måde. Og jeg er sikker på, at kunderne vil tænke ”wow”, fortæller Mette Bredsgaard og griner.

– Det bliver bare så godt, afslutter Lean Vu Nguyen.

 

Værd at vide

  • Louis Nielsen i Ramsherred 1a åbner den 25. marts efter, at butikken er blevet ombygget. Butikken har fået et helt nyt design og en ny indretning.
  • Butikken har fået bedre plads til arbejdet med øjensundhed, som er Louis Nielsens store fokus, og Louis Nielsens fine brillekollektioner.
  • Indehaverne, Mette og Lean, fejrer åbningen ved at tilbyde 2for1 på briller fra 195 kr. og gratis synstest med sundhedstjek den 25. marts til og med den 10. april.

 

 

Kommentarer