Alt for mange betaler for meget for deres alarmer

I dag betaler alt for mange danskere for meget for deres alarmer i hjemmet. Der findes dog sikre og billigere alarmløsninger, som du kan benytte dig af og stadig føle dig tryg.

Der er ingen tvivl om, at alarmsystemer er lige så vigtige som at benytte sig af andre midler for at beskytte din bolig mod indbrud. Desværre betaler mange mennesker, der vælger at investere i en tyverialarm til hjemmet, ofte alt for meget for denne – og værre endnu bliver de ikke informeret om andre muligheder på markedet.

Et alarmsystem er designet til at overvåge dit hjem og advare, hvis ubudne gæster bryder ind. Omkostningerne ved en alarm er som regel investeringen værd, da de bedste systemer hjælper med at holde eventuelle indbrudstyve ude af hjemmet. Men selvom at du har et identisk alarmsystem som din nabo, kan du risikere, at du betaler en langt højere pris end naboen.

Skræddersy din egen alarmløsning og få, hvad du betaler for

Der er ingen grund til at betale for et dyrt alarmabonnement måned efter måned. Desværre er der mange alarmfirmaer, hvor kunderne er nødsaget til at have et abonnement. Med en alarm uden abonnement fra SD Teknik ejer du dit alarmsystem fra første dag, så du har fuld kontrol over dit system.

Derudover følger der en app med til din smartalarm, så du ikke behøver en kontrolcentral. Via din telefon kan du nemlig selv overvåge det hele. Ønsker du alligevel en kontrolcentral, er der stadigvæk mulighed for det, da SD Teknik tilgodeser alle kunders behov alt efter ønske.

Det koster 179 kroner pr. måned at få et abonnement til Securitas kontrolcentral, hvilket er langt billigere sammenlignet med andre alarmfirmaer. Herved kan du selv bestemme, om du ønsker et månedligt abonnement.

En smartalarm med en app tilknyttet gør det desuden muligt selv at fejlfinde, da appen fortæller dig, hvad der er galt med alarmen. Det betyder, at du kan klare stort set det hele selv fremfor at betale et alarmfirma for at ordne det.

Bestil din alarm nemt og hurtigt online og få sikring på dine præmisser

At sikre din bolig med en tyverialarm kræver ikke altid professionel hjælp. I webshoppen hos SD Teknik kan kunder fra hele Danmark bestille færdigprogrammerede alarmsystemer. Du kan vælge mellem forskellige pakker og skræddersy alarmsystemet efter dine behov.

Når du får systemet hjem, skal du bare logge på appen og herefter sætte det op. På kasserne står der skrevet, hvor de forskellige følere skal placeres i dit hjem, så det er nemt at klare selv rent fysisk. Boksen er placeret på en fod og skal sættes ved siden af din router.

Med denne løsning får du et køreklart alarmsystem ved modtagelse. Mange har hverken tid eller forstand til at kode alarmløsningen selv, hvilket du undgår her. Alt er nemlig programmeret og skræddersyet fra starten af. På den måde kan du nemt og hurtigt bestille din nye tyverialarm online og sætte den op på maksimum 30 minutter.

Ønsker du ikke at montere alarmen selv, kan kunder fra Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn bestille en professionel installation fra SD Teknik. Her bliver din bolig gennemgået, hvorefter alt sættes op fra bunden.

Kommentarer