Næstved By

Anklage: Sønner holdt datter mens far voldtog

En nævningesag ved Retten i Næstved omhandler overgreb på fire børn i en famile fra Vestsjælland.

 

Straffesagen starter i dag tirsdag, hvor en far tiltales for mishandling og seksuelle overgreb mod sine børn.

Anglagen lyder på, at faren ofte skal have beordret sine to sønner til at indfange sine to døtre, så han kunne give dem knytnæveslag og lussinger.

Ved retten skal der desuden tages stilling til om, det kan bevises, at faren adskellige gange skulle have voldtaget pigerne. Det menes, han én gang har tvunget sønnerne til at fastholde en af pigerne under overgreb.

De to piger er helholdsvis 9 og 11 år. Den yngste menes at have været udsat for overgreb fra hun var seks til ni år, mens den ældre pige skal have været udsat for overgreb i 5 år.

 

 

Den nu 42-årige far har siddet varetægtsfængslet siden sommeren sidste år.

 

Det menes også, at både faren og moderen har udsat både drengene og pigerne for mishandling. Drengene skulle have været blevet sparket og slået flere gange, og det menes, de er blevet skubbet ned af trapperne fra 1. sal.

Moderen til børnene politianmeldte sagen efter den 42-årige far havde taget kvælertag på hende, og fortalt børnene at det var deres mors sidste tid. Kvinden skal også selv have været voldelig, og efter sigende have slået sin mand med blandt andet en grydeske.

Anklagemyndigheden tror dog, at kvinden forsøger at få manden dømt for flere forhold, end der er tilfældet. Under videoafhøring skal hun have have forsøgt, at få drengene til at fortælle, de også er blevet udsat for seksuelle overgreb.

Dommen ventes sidst i maj og sagen strækker sig over 6 retsmøder.

 

 

Kommentarer