Karrebæksminde

Arena Næstved tyvstarter efterårsprogrammet med nyt magasin

Arena Næstved tyvstarter efterårsprogrammet med nyt magasin 

– Corona er et stort bump på vejen, ikke en dødsdom. Vi har brugt tiden på at retænke vores markedsføring til gavn for alle dem, som savner fællesskabet i Arena Næstved, siger direktør i Arena Næstved, Jakob Brixvold. 

Resultatet er et 24-siders magasin ØJEBLIK, hvor læserne inviteres indenfor til at møde flere af dem, der er på programmet i Arena Næstved til efteråret. 

”Ja! God idé”, sagde samtlige artister, musikere og sportsudøvere, da de blev spurgt om de ville medvirke. 

– Vi har brug for trøst og optimisme i en så alvorlig situation som denne. Vi skal brede håb ud til folk, og vi skal tale ting op, også når det ser slemt ud. Derfor er jeg selvfølgelig med i magasinet, for jeg gør alt, hvad jeg kan for at bevare optimismen, siger Annette Heick. 

I magasinet, kan man udover Annette Heick, møde Dizzy Mizz Lizzy, Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester, Mads Langer, Michael Falch, Ørkenens Sønner, Fallulah, Flying Superkids, foredragsholder Rasmus Skov Borring og stjerner fra Danmarks Basketball- landshold. Det er mere samtaler end egentlige interviews, og man fornemmer en fælles følelse af fortrøstning og en ”vi er i samme båd”-stemning, når man læser historierne i magasinet. 

– I flere af magasinets samtaler, bliver det sagt ligeud; marts var vanvittig. Tæppet blev med et revet væk under hele underholdningsindustrien, både spillesteder og musikerne mistede hele sommerindtægten, bl.a. på festivalerne. Det var den stemning vi ramte ind i hos sportsfolk og musikere, og derfor tror jeg egentlig bare at de blev glade for, at der kom nogen og sagde; bare rolig, der kommer nye fester, selvom vi ikke kan se det for os lige nu. Og det gør der, vi ved bare ikke helt hvordan de kommer til at se ud endnu, siger Jakob Brixvold. 

Tyvstart og tryghed Arena Næstved søsætter desuden konceptet ”Tyvstart”, hvor publikum kan varme op til efterårets program. De syv TYVSTART-arrangementerne er mindre, alternative og relevante events forud for de store arrangementer i Arena Næstved. Fra stemmetræning med sangerinden Ulla Britt Simonsen inden fællessang-arrangementet ”Næstved Synger” over Grand Prix Quiz med Annette Heick forud for Grand Prix Galla Show, til latterkurset ”Grin på Kommando”, så lattermusklerne er i topform op til Ørkenens Sønners show ”En Fez i en Hornlygte”. 

Marts var vanvittig! Magasinet giver de optrædende mulighed for at tage os med bag kulissen, og læserne får en god og vedkommende historie. Arena Næstveds mål med magasinet er at bygge bro mellem publikum og kunstnere i en tid, hvor afstanden er alt for stor. Og så er magasinet tænkt som en teaser til dem, der glæder sig til igen at komme ud og opleve kulturen. 

Det første TYVSTART-arrangement finder sted i august. Find mere info om TYVSTART i magasinet ØJEBLIK og på www.øjeblik.nu 

Fakta om Arena Næstved: Arena Næstved præsenterer hvert år store kulturelle oplevelser indenfor bl.a. musik, sport, foredrag og stand-up. Corona-krisen har sat Arena Næstved i en kritisk økonomisk situation, men pausen har åbnet for nye ideer og tiltag. Det første tydelige resultat er magasinet ØJEBLIK og det nye koncept, TYVSTART. 

”Vi skaber øjeblikke af lykke” – står der på Arena Næstveds hjemmeside. Og det gør arenaen nu også med det nye magasin ØJEBLIK.

Det første TYVSTART-arrangement finder sted i august. Find mere info om TYVSTART i magasinet ØJEBLIK og på www.øjeblik.nu

Kommentarer