Næstved By

Bagels to go er kåret til Gazelle 2020

Kenneth og Pernille Kofoeds "Bagel to go" er en af de nyudnævnte Gazelle- virksomheder 2020. Foto: Næstved Storcenter.

Med en flot vækst over de seneste fire år er Bagel to go i Næstved Storcenter blevet tildelt den fornemme pris som Gazelle-virksomhed 2020 af Dagbladet Børsen.

Kravene til at blive Børsen Gazelle er hårde. En gazellevirksomhed vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår, samtidig med at der er positiv vækst alle årene.

Dette er Kenneth og Pernille Kofoed lykkedes med som ejere af deres populære bagelbar Bagels to go i Næstved Storcenter.
Sammen har parret skabt en bundsolid forretning i konstant vækst med lækre bagels og sprøde salater, som kunderne gerne kører langt efter at sætte tænderne i igen og igen.

Med udnævnelsen som Gazelle 2020 kan Pernille og Kenneth Kofoed nu kalde sig ejere af en af Danmarks stærkeste vækstvirksomheder, og glæden over anerkendelsen er ikke til at tage fejl af hos de to:

”Vi er enormt stolte og beærede over at kunne kalde os Gazelle 2020. Det er en anerkendelse af vores hårde arbejde og troen på vores koncept gennem 13 år – heraf de seneste 11 år i Næstved”, siger Kenneth Kofoed med et smil.

Det stolte indehaverpar blev dog i første omgang noget overraskede over telefonopkaldet, som de modtog en eftermiddag på vej hjem fra deres bagelbar:

”Det var noget af en overraskelse, da telefonen ringede, og vi havde Børsen i den anden ende af røret. Vi blev selvfølgelig vildt glade og åbnede en flaske champagne. Nu glæder vi os til at fejre det den 10. december til Børsens virtuelle gallashow”, fortæller Pernille Kofoed.

Virtuelt gazelleshow
Det luner ekstra godt at blive kåret som Gazelle i et år, der mest af alt har været præget af COVID-19, lockdown og restriktioner.
Af selvsamme årsag bliver årets store gazelleshow afholdt som et virtuelt arrangement, der sendes live på borsen.dk den 10. december 2020.

Her vil alle de nyudnævnte Gazelle- virksomheder 2020 blive hyldet, og du kan se med ved at tilmelde dig på borsen.dk.

Kommentarer