Næstved By

Besøg Heidi Fourniers kreative værksted

Nu er sommersæsonen overstået i Karrebæksminde, og Heidi Fournier har flyttet alt sit brugskunst, keramik, malerier, tøj og smykker hjem til privatadressen på Vridsløsevej. Og det betyder også at nu er der åben for “Mal Selv” i hendes kreative værksted.  

Af Birgitte Grejsen Møs.

Udenfor viser naturen tegn på at efteråret har gjort sit indtog, og børnenes efterårsferie er godt i gang.

Det betyder også at indendørs sysler er en kærkommen ting, og hvorfor ikke kombinere det med en kreativ oplevelse?

Nu har man atter mulighed for “Mal selv” hos Heidi Fournier kunst og keramik på adressen Vridsløsevej 27 i Næstved.

Ud over at adressen ligger med den flotteste udsigt over Næstved by, træder man ind i en helt speciel verden af spændende ting og sager til hjemmet eller sommerhuset, når man træder ind af døren til Heidis kreative værksted.

Artikel forsætter under foto.

Hele familier, børn med farmor eller mormor, virksomheds foreninger, klubber – dem der gæster mit “Mal Selv” værksted kommer ikke kun fra Næstved, men mere eller mindre fra hele Danmark, fortæller Heidi Fournier.

Ideèn er at man booker en tid, enten på sms, mail eller ringer til mig, og så kommer man herud og maler sin egen keramik. Efterfølgende brænder jeg keramikken i min ovn, og kunden kan selv hente, eller jeg sender den fine og meget personlige keramik tilbage til kunden.

Artikel forsætter under foto.

Det giver et kunden mulighed for at male alt fra en lille bitte nisse eller måske en magnet til køleskabet, til de lidt større keramik ting, såsom vaser, skåle m.m.
Bare det, at man selv har leget med sin kreative evne gør at man får et helt andet forhold til den ting som man udstiller i sit hjem. Er man lidt skræmt over måske ikke at være så kreativ, er jeg her, og hjælper dem som vil ha`min hjælp godt på vej. Det er en god måde at blive rystet sammen på kryds og tværs, eller det giver en mulighed for at dykke ned i en kreativ side, som man måske ikke vidste man havde.

Det er kun fantasien der sætter begrænsninger, og jeg ser tit og ofte meget flotte ting og glade kunder, som ikke havde en idè om at de kunne lave sådan et pragtstykke.

Her i efterårsferien har jeg åben alle dage fra klokken 11.00 – 16.00 også i weekenden. Og det er jo ikke for tidligt at begynde at tænke på julegaver. Så i efterårsferien har man rig mulighed for at male de kommende julegaver til mor/far, mormor, farmor eller hvem der er så heldig at få en helt personlig gave, afslutter Heidi Fournier.  

Kommentarer