Næstved By

Bio på Kattebjerget har opgraderet

Bio Næstved på Kattebjerget har endnu engang fået en make-over og står nu knivskarpt klar til premierefilm 1. juledag.

Af Birgitte Grejsen Møs.

Det er ikke kun i København man er opmærksom på, at det skal være bekvemt og rart at gå i biografen. Bio Næstved på Kattebjerget har opgraderet så at sige alle sale med nye lækre stole, også kaldet recliners, som individuelt kan indstilles efter lyst og behov. Ligeledes står biografen nymalet, med bløde gulvtæpper og farver som giver gæsterne den bedste oplevelse.

Bio Næstveds 2 direktører Jesper Larsen og Henrik Larsson har haft travlt med at bl.a. få alle de nye stole på plads til 1. juledag, hvor der er premiere på hele 4 film.

– Oplevelsen man køber når man går i biografen skal være eksklusiv, hvor man skal sidde blødt og behageligt – gerne med et lille bord hvor man kan stille sine drikkevare fra sig. Vi har nu fået indstalleret nye stole i 4 af vores sale, og i den sidste sal 1. kaldet “Annelise”, er den første stolerække ligeledes blevet udstyret med justerbare stole, fortæller Jesper Larsen.

Artikel forsætter under foto:

– I forbindelse med de nye stole som fylder lidt mere end de gamle, har vi nu flere mindre sale, som vi også kan benytte til møder og konferencer, alt efter kundens behov. Stolene er også fantastiske, hvis man er udstyrret med lange ben, hvor de gamle stole kunne være ubehagelige at sidde i, tilføjer Henrik Larsson.

Artikel forsætter under foto:

Selv rengøringspersonalet får det lettere med de nye stole. Alle stolene er her kørt ned i liggestilling, hvormed rengøring under stolene er let. Foto: Næstved Netavis.

Artikel forsætter under foto:

– Sal 2 er nu blevet udstyret med små borde ud for hver stol, hvor man kan stille sin vin eller sodavand fra sig. I og med at vi skulle ha`håndværkere i huset har vi samtidig justeret lidt i farver og billeder på væggene, så vores biograf står mere skarp og forbrugervenlig forsætter Jesper.

– I den forbindelse vil vi gerne sende en stor tak til H. Nielsen & Søn A/S, som har indstalleret lysabsorbenter/lydabsorberende plader med mere. Lodal El for et stort elarbejde til vores stole og nye maskiner. Garant Næstved som har lagt nye gulvtæpper i sale, fordelingsgange og ved toiletterne, og endelig Studio Wood (snedkeren i baggården bag biografen) for nye plakatrammer og andre lækre opdateringer. Det har været lokale gode firmaer, som har gjort det ypperste arbejde her i biografen.

Artikel forsætter under foto:

Sal 1. har fået nye stole på række nr. 1.

– Sal 1. “AnneLise” som er opkaldt efter biografens tidligere ejer Annelise Hovmand, har fået nye stole i den første række. Det er stadigvæk vores største sal, hvor her kan sidde 160 gæster. Og det er også her man kan opleve DOLBY ATMOS lyd, som kun få biografer i Danmark er udstyret med. Dolby Atmos er et epokegørende skridt inden for surroundlyd, hvor filmskaberne kan sende lyd rundt i salen med utrolig nøjagtighed. Man kan, så at sige, placere lyden hvor end man ønsker i salen, hvilket giver publikum en unik fordybelse i filmfortællingen. Fra den subtile lyd af vinden i træerne til de eksplosive brag fra et rumskib i kamp. Lyden står krystalklar og knivskarp, fortæller Jesper.

Artikel forsætter under foto:

–  1. juledag har vi intet mindre end 4 premiere film. Det er “Marry Poppins vender tilbage”, “Ternet Ninja”, “Kaptajnen” og endelig den nye danske film “Happy Ending” med Birthe Neumann og Kurt Ravn på Hovedrollelisten. Vi glæer os til at byde vores gæster velkommen, og håber at de vil tage godt imod vores nye tiltag, afslutter Jesper Larsen og Henrik Larsson.

Du kan finde Bio Næstveds program HER

Bio Næstved:
Sal 1. = 160 pladser
Sal 2.= 34 pladser
Sal 3.= 20 pladser
Sal 4.= 29 pladser
Sal 5.= 13 pladser.  

 

Kommentarer