Tappernøje

Blaffer Cafémøde i Tappernøje

Direkte indflydelse, gratis sandwich og gratis sodavand. What’s not to like?

I morgen onsdag den 30. oktober, kan du komme med dit forslag til, hvor der skal være blafferstoppesteder, når der inviteres til Blaffer Cafémøde i Tappernøje.

Der vil være medlemmer af byrådet og lokalrådet til stede, som er klar til at lytte til borgernes ønsker, forslag og strøtanker.

Tænk, hvis det blev lidt lettere, hurtigere og billigere at komme til og fra Tappernøje.

 

PS. Har du tænkt på, at du hjælper dine medmennesker OG gør noget godt for dit CO2-regnskab, når du samler en blaffer op?

Tidspunkt: 17:30 – 19:3

Sted: Tappernøje forsamlingshus, Smidstrupvej 2, 4733 Tappernøje

Direkte indflydelse, gratis sandwich og gratis sodavand. What's not to like? 🙂 Om præcis én uge, onsdag den 30. oktober, kan du komme med dit forslag til, hvor der skal være blafferstoppesteder, når der inviteres til Blaffer Cafémøde i Tappernøje. Der vil være medlemmer af byrådet og lokalrådet til stede, som er klar til at lytte til borgernes ønsker, forslag og strøtanker. Tænk, hvis det blev lidt lettere, hurtigere og billigere at komme til og fra Tappernøje. Mere info her: https://maerknaestved.dk/oplevelser/tappernoeje-lokalraad-og-landdistriktsudvalget-inviterer-til-blaffer-cafemoede/ PS. Har du tænkt på, at du hjælper dine medmennesker OG gør noget godt for dit CO2-regnskab, når du samler en blaffer op? 🙂 #mærknæstved

Gepostet von Mærk Næstved am Mittwoch, 23. Oktober 2019

 

Kommentarer