Næstved By

Blomstertrylleriet fylder 6 år

Hvad der for 6 år siden, startede som en hobbyvirksomhed for Johny Thaysen, er nu blevet til Blomstertrylleriet, med masser af fantasi og trylleri i alt indenfor blomsterverden.

Af Birgitte Grejsen Møs.

Der er fart på, når man besøger Blomstertrylleriet i Købmagergade. Udover at Johny Thaysen kan trylle med årstidens blomster til bryllup, fest eller sorgbinderi, er han altid klar med en god og værdig behandling af sine kunder – hvor de, hvis lejligheden er passende, får en frisk bemærkning med på vejen.

– Det er helt utroligt, så hurtigt tiden er gået, starter Johny med at fortælle. Taget i betragtning af at det hele startede hjemme ved køkkenbordet, som lidt blomster – hygge – binderi, og så til nu, hvor jeg nu står her i min forretning, med 4 deltidsansatte, er slet ikke til at forstå.

Fra på lørdag og alle lørdage i juli måned, har jeg fået en stand på Axeltorv. Herfra vil jeg fejre min butiks 6 års fødselsdag med bl.a. blomstertrylleri mellem kl. 10.- 12. hvor der vil være gratis buketter til de heldige. Men bemærk venligst tidspunktet. Hvordan man får fingrene i buketterne, det må man komme forbi og finde ud af.

Nyeste skud på stammen af tiltag er, at jeg fra den 1. august får lokaler på adressen Mosevej 12a.
Det er i den gamle Krifa bygning. Her får jeg ca. 70 kvm. hvor jeg skal lave events og i efteråret starter jeg med aftenkurser. Jeg mangler plads her i butikken, så alle bestillinger og eks. sorgbinderi kan jeg nu binde i ro og mag på Mosevej, hvor der er god plads. Der vil ikke være åben for kunder, kun ved mine events.

Så alt i alt er det en meget spændende periode for Blomstertrylleriet, som vi går i møde. Jeg har mange rigtig gode faste kunder som jeg gerne vil takke for at bakke op om min lille forretning. Så jeg håber at mange af dem vil kigge forbi Axeltorv èn af de kommende 4 lørdage, så jeg, på min måde, kan vise dem min taknemlighed, afslutter Johny Thaysen.

 

 

 

 

Kommentarer