Bring gnisten tilbage i dit forhold

Hvis du er i et forhold, ved du, at det kan gå op og ned. I starten vil jeres forhold være fyldt med sommerfugle i maven, hyggelige middage og en stor gnist.

Når I begynder at komme ind i en hverdag, kan noget af den gnist godt forsvinde lidt imellem huslige opgaver, arbejde og fritidsaktiviteter. Hvis du føler, at I har mistet den der gnist lidt, kan du sagtens være med til at gøre noget, så den kommer tilbage igen.

Tal sammen

Det kan lyde meget banalt, men ikke desto mindre kan noget så enkelt som kommunikation rette op på rigtig mange ting. Det er ikke sikkert, at der er nogen specifikt grund til, at I har mistet gnisten en smule. Den kan komme og gå lidt i perioder. Men det kan også være, at der faktisk er en grund til det. Det kan I finde ud af ved at tale åbent om det.

Pift jeres sexliv op

Hvis I vil i gang med noget mere konkret for at få gnisten tilbage, kan I starte i soveværelset. Hvis I er begyndt at gå lidt død i det samme igen og igen, kan I begynde at eksperimentere ved at shoppe løs hos Lovebuddy, som er en sexlegetøj butik. Der vil helt sikkert opstå en gnist, når I kaster jer ud i det sammen.

Find på nye ting at lave sammen

Når I er kommet ind i nogle faste rutiner og vaner i jeres hverdag, kan det godt hjælpe, hvis I finder på nogle helt nye ting at lave sammen. I har garanteret været ude og spise sammen før, og I har sikkert også været et smut i biografen. Men har I nogensinde kørt gokart eller været til vinsmagning sammen? Hvis I bryder nogle af jeres vaner og prøver noget helt nyt, kan I også få gnisten tilbage på den måde.

Kommentarer