Næstved By

C.C. Brun får ny direktør med BNS-fortid

Jens Christian Molter har netop overtaget roret hos C.C. Brun. (Foto: C.C. Brun)

Jens Christian Molter er netop tiltrådt som adm. direktør hos C.C. Brun. Det oplyser den sjællandske entreprenørvirksomhed i en pressemeddelelse.

Jens Christian Molter er netop tiltrådt som adm. direktør hos C.C. Brun. Det oplyser den sjællandske entreprenørvirksomhed i en pressemeddelelse.

Han kommer fra kommer fra en stilling hos BNS A/S med ansvar for tilbud, kommunikation samt salg & marketing. Jens Christian Molter er uddannet bygningsingeniør fra DTU og desuden tømrer.

– Med Jens Christian Molter som direktør får C.C. Brun tilført viden og ressourcer inden for produktion, salg og ledelse. Det betyder et positivt bidrag til vores eksisterende projekter og vi forventer, at Jens Christian Molters unikke kombination af kompetencer skal være en drivende kraft i C.C. Bruns udadvendte aktiviteter, siger bestyrelsesformand Anders Borg-Hansen i pressemeddelelsen.

Bestyrelsesformanden takker samtidig entreprisedirektør Jan Stysiek, der har fungeret som midlertidig direktør siden sommeren 2019, hvor den mangeårige adm. direktør Kristian Lind stoppede på posten.

– Med den klare udmelding fra bestyrelsen som rettesnor kan vi gå i gang med at sætte nogle ambitiøse mål for C.C. Bruns kommende tiltag. Indsatsen vil foregå i tæt dialog med mine mange dygtige kolleger og i dyb respekt for virksomhedens værdier og høje faglige niveau, siger Jens Christian Molters.

 

Kommentarer