Fensmark

Coca-Cola julelastbilen kommer til Fensmark

Den populære Coca-Cola julelastbil kører for tredje år i træk rundt i hele Danmark – og i år besøger den også Fensmark. Det sker ved SuperBrugsen på Næstvedvej 2, Holmegaard d. 17. november kl. 11-17. Her kan man nyde iskold Coca-Cola og igen i år kan man få en souvenir hjem, hvis man donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens julehjælp. Som noget nyt kan man i år også opleve julestemningen indeni julelastbilen.

 

En snekugle i menneskestørrelse, en iskold Coca-Cola og solid støtte til Mødrehjælpens julehjælp til danske børnefamilier. Det er nogle af ingredienserne, når den berømte Coca-Cola julelastbil igen i år turnerer i Danmark for at møde titusinder af danskere.

 

I år besøger julelastbilen 38 steder i Danmark for at sprede julehygge, dele forfriskninger ud og fejre højtiden – og den kommer også forbi Fensmark. Som noget nyt vil der i år være en kæmpe snekugle ved julelastbilen, som man kan komme ind i, og man kan også komme ind i selve julelastbilen, hvor der vil være et hyggeligt rødt og hvidt juleunivers.

Læs mere her.

Kommentarer