Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aldi Næstved fejrer åbning af Østre Ringvej med kæmpe vejfest

Afholdes 20. september 2019 kl. 08:00 - 17:00

Når Østre Ringvej atter åbner igen fredag den 20. september, fejres det med kæmpe vejfest for hele familien i Aldi Ved Åsen 2 i Næstved.

Nedrivningen af jernbanebroen ved Østre Ringvej/Præstøvej har skabt store trafikale gener for de lokale borgere og butikker, hvor den befærdede Østre Ringvej siden maj har været lukket. Aldi i Næstved har været påvirket af lukningen, da kunderne har haft udfordringer med at komme ind til butikken. Men nu kan butikken endelig byde kunderne velkommen tilbage, og det bliver med et brag en af vejfest. Udover gode tilbud hele weekenden, så starter fredagens festprogram med gratis kaffe og nybagt morgenbrød og kaffe, børnene kan gå på bogstavsjagt og vinde en kæmpe pose fredagsslik, og der er mulighed for at vinde præmier fra Aldi. Butikspersonalet står klar med forskellige smagsprøver, og op ad dagen kommer en eventyrlig ansigtsmaler forbi, hvor store som små kan få lavet fine farverige masker.

 

Butikschef Bodhild Larsen glæder sig til og kan byde kunderne velkommen tilbage:
– Vi har savnet kunderne, så vi ser meget frem til, at vejen igen bliver åbnet. Det bliver med en kæmpe fest for hele familien, hvor vi glæder os til at se gamle som nye kunder, fortæller butikschef Bodhild Larsen, som har været butikschef i Næstved i 3 år.  

 

Fremgang efter åbning af ny butik i august 2018

I august 2018 genåbnede butikken efter en større modernisering med helt nyt butikskoncept. Butikken har siden åbningen haft en positiv omsætning, og mange nye kunder er kommet til. Alle kunder har taget godt imod den nye butik, som byder på en moderne indkøbsoplevelse i lyse og indbydende omgivelser med et stort udvalg af danske varer samt mere økologi, flere mærkevarer og en bred vifte af vegetariske og veganske varer. Samtidig kan kunderne også blive inspireret af butikkens temaområder og convenience indeholder et stort udvalg af hurtige snacks og færdigeretter og salater.

 

Vejfesten skydes i gang fredag den 20. september kl.8.00.

Tid

Dato:
20. september 2019
Tidspunkt:
08:00 - 17:00

Alle arrangementer