Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST: Best Of Bowie, Spillestedet Vershuset

Afholdes 26. september kl. 20:00 - 23:30

Desværre aflyst i aften pga sygdom (ikke Corona relateret).
Ny dato kommer senere. Kontakt Spillestedet Vershuset for mere info.

Best Of Bowie har gennem årene spillet David Bowie’s sange for et begejstret publikum, der gang på gang bliver overrasket over, at man kan få en så komplet oplevelse af at være tæt på originalen.

Efter Bowie’s alt for tidlige død i 2016 turnerede bandet Danmark rundt og fandt ud af, at der er et stort og trofast Bowie-publikum. Politiken skrev i forbindelse med Bowies død: ”David Bowies død blot få dage efter at han blev hyldet som kunstnerisk genopstanden med ’Blackstar’-albummet, er en exit, der er en stor dramatiker værdig. Sådan forlader de rigtig store scenen. Så sorgen næsten føles som en tryllekunst. Et af de kunstneriske svirp med håndled og stav, iscenesætteren Bowie mestrede som ingen anden.

Bowie blev rockkunstneren par excellence. Ham, der hele tiden udvidede rammerne for, hvordan rockmusik kunne lyde og se ud. At han samtidig var i stand til at bevæge dybt med sine sange og solgte plader i vognlæs, understreger blot formatet.”

Koncerten afvikles selvfølgelig ud fra de pt. gældende regler og restriktioner for spillesteder.
Derfor vil det være en siddekoncert med unummererede pladser. Af samme grund vil der så desværre være et begrænset antal billetter i salg jf. afstandskrav etc.

Dørene åbnes 20.00

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

Køb din billet HER

Tid

Dato:
26. september
Tidspunkt:
20:00 - 23:30

Arrangør

Vershuset

Sted

Vershuset
Grønnegade 10
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer