Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danmark for Målene: Radiovært Søren Dahl gæster Næstved

Afholdes 21. september 2019 kl. 10:00 - 12:00

Når temaet om energi i by og bolig kommer Danmark rundt med Danmark for Målene, kommer det i særdeleshed til at handle om gode idéer til energibesparelser i hjemmet, på farten og i byen.

Søren Dahl er radiovært kendt fra radioprogrammet Cafe Hack og vil gæste Næstved på dagen. Søren vil lave et ”Cafe Hack”-inspireret interview i Næstved med en lokal ”kendis”.

Der er mange udfordringer på verdensplan, når vi taler om bæredygtig energi. Den vestlige verden bruger fortsat store mængder kul og olie, mens mange fattige lande udleder enorme mængder CO2 ved at lave mad over åben ild.

Lokalt kan vi bidrage til at løse et globalt problem ved at stille krav til vores forsyningsselskaber og ved at energioptimere vores boliger. En lille ting, som at sikre at al belysning i vores bolig er LED-belysning, kan give store besparelser i CO2-regnskabet og pengepungen. Det samme gælder byernes gadebelysning, butikker, restaurationer m.m. Mange danskere gør allerede meget på dette område, for vi er godt på vej i lille Danmark. Men vi skal ikke hvile på laurbærrene, for vi kan blive endnu bedre og vise vejen for andre lande.

Tid

Dato:
21. september 2019
Tidspunkt:
10:00 - 12:00

Sted

Axel Torv 2
Axeltorv 2
Næstved, Næstved 4700
+ Google Maps

Alle arrangementer