Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

NY DATO: Dizzy Mizz Lizzy kommer til Næstved

Afholdes 12. december kl. 18:00 - 21:00

Lørdag den 12. december bliver en helt speciel aften i Arena Næstved, når et af landets allerstørste rockbands Dizzy Mizz Lizzy åbner deres Danmarksturné med både de hæderkronede klassikere og musikken fra deres spritnye album på sætlisten.

 

Næstved er således med i det eksklusive selskab af kun seks byer på en forårsturné, hvor Dizzy Mizz Lizzy også har særligt indbudte gæster med på plakaten.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen arbejder som gale i studiet med numrene til Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, der udsendes i foråret 2020.
– Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet, siger Tim Christensen om indspilningen af det kommende album.

Han har selv – for første gang – taget producerkasketten på under indspilningerne, der finder sted i bandets eget studie i København. Siden skal sangene mixes af Jacob Hansen, som også sad bag knapperne på bandets forrige lp, Forward In Reverse, fra 2016.

– Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at den nye plade bliver tungere og mørkere end tidligere og med færre, men længere numre. Den vil dog stadig være energisk og melodisk, så ingen vil være i tvivl om, at det er en Dizzy-plade, afslører Tim Christensen og tilføjer, at publikum til bandets koncerter i år allerede har hørt et par af de nye numre, deriblandt California Rain, der sendes til radioerne i slutningen af oktober som en forløber for det kommende album.

Dizzy Mizz Lizzy ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk og selveste Psyched Up Janis med på turnéen.

Billetsalget er startet. Du kan få billetter her.

Tid

Dato:
12. december
Tidspunkt:
18:00 - 21:00

Arrangør

Arena Næstved

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer