Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag om narcissister og psykopater

Afholdes 19. juni 2019 kl. 18:30 - 21:30

Sådan manipulerer narcissister og psykopater med dig. Foredrag i næstved 19. Juni 2019 kl. 18.30 -21.30.

Hver eneste dag ødelægger empatiløse mennesker andres liv på den mest følelseskolde og hjerteløse måde, du kan forestille dig.

I deres egoistiske og evige jagt på opmærksomhed, penge, sex, dominans og undeholdning, vil de gøre hvad som helst for at få kontrol og magt over andre.

De gemmer sig bag en maske af normalitet, mens de i virkeligheden spiller et psykologisk spil, hvor de bruger deres medmennesker som skak-brikker.

Ved hjælp af falsk ros og smiger lokker de intetanede og godtroende mennesker ind i deres net af løgne, bedrag og udnyttelse.

Når først du er fanget, bliver deres charmerende løfter nu vendt til mentale hjernespil og psykologisk tortur.

Du står forvirret tilbage og er ude af stand til at gennnemskue – eller sætte ord på – det mareridt, du er blevet en del af.

På dette foredrag lærer du, hvordan du genkender – og gennemskuer – en narcissist og en narcissistisk psykopat, så du fremover kan undgå at blive viklet ind i et det net af løgne, bedrag, misbrug og manipulation, som vedkommende bruger til at fange sine ofre i.

Du lærer blandt andet:

​- Hvilke kendetegn og kriterier der skal være tilstede, før man kan tale om at en person er henholdsvis narcissist og narcissistisk psykopat.

– The Dark Triad – De tre overordenede typer af narcissisme og hvad der kendetegner dem hver især.
1) Den klassiske narcissist.
2) Den maligne (= ondskabsfulde) narcissist.
3) Den narcissistiske psykopat.

– Hvem det er, narcissister og psykopater udvælger som ofre – og hvorfor.

– De psykologiske manipulations-taktikker som narcissister og psykopater bruger – tro mig, dem vil du gerne kende.
Narcissistisk Offer Syndrom, der er en betegnelse, der dækker over de uhyggelige konsekvenser det har for et menneske, at være udsat for narcissistisk overgreb.

– Hvad du især skal være opmærksom på, hvis du har børn med en narcissist eller psykopat og hvordan du på bedst mulig vis håndterer de udfordringer og problematiske situationer, der uundgåeligt vil opstå.

– Mange mennesker har efter foredraget beskrevet, at de nu føler, at de har fået en livline, fordi der netop her er en fælles forståelse for det, at være udsat for narcissistisk eller psykopatisk overgreb.

Du har mulighed for at stille spørgsmål under foredraget.

Tilmeld dig foredraget her.

Tid

Dato:
19. juni 2019
Tidspunkt:
18:30 - 21:30

Sted

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer