Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gangway rammer Vershuset

Afholdes 11. oktober 2019 kl. 20:30 - 22:30

Fantastiske Gangway giver koncert på Spillestedet Vershuset fredag den 11. oktober, hvorefter scenen lørdag den 12. oktober overdrages til She’s A Sailor.

Der findes nogle kunstnere, som formår at sætte et afgørende aftryk på deres samtid, og samtidig hæve standarden indenfor deres genre. Og ikke mindst skabe musik, der uden problemer overlever tidens tand, og til stadighed fremstår vedkommende, frisk og originalt. I den kategori findes bandet Gangway, som i to årtier var et af de særligt originale og selvrådige bands på den danske scene, før Henrik Balling, Allan Jensen og Torben Johansen i 1998 gik hver til sit.

Gangway blev dannet tilbage i 1982, hvor de leverede en lyd og udtryk, der var lettere mørkrandet, melodiøs og som bar tydelig inspiration fra den britiske indie-scene og bands som eksempelvis The Smiths. En inspiration, som de var nogle af de første til for alvor at tage op herhjemme. De slog seriøst igennem med sommerhittet ”My Girl And Me” i 1986, og sangen bragede igennem på radioer her, der og alle vegne – blandt andet på BBC’s Radio 1. Senere – på albummet Happy Ever After fra 1992 – smed Gangway et andet af deres største hits, nemlig ”Mountain Song”.

I 2017 dukkede Gangway pludselig op på scenen igen, hvorefter det er blevet til en lang række koncerter for det populære popband. I april 2019 udgav de så deres ottende album, Whatever It Is.

She’s A Sailor
Der er et sjældent set og internationalt snit over det danske pop-orkester She’s A Sailor, hvis musik består af iørefaldende sange, skarpe vokalharmonier og fantasifulde arrangementer. Bandet, der blev dannet i 2015 af de to Viborg-musikere Jesper Vindberg (vokal og guitar) og Thomas Albrechtsen (keys og vokal), bygger blandt andet deres musik på en fascination af farverige og teatralske kunstnere som Ray Davies (The Kinks), Brian Wilson (The Beach Boys), Scott Walker, The Zombies samt det mere nutidige The Divine Comedy. Deres ambition er at skabe musik, der er tilgængelig, men som også er udfordrende både melodisk, harmonisk og arrangementsmæssigt. På scenen flankeres Jesper Vindberg og Thomas Albrechtsen af en trommeslager, en bassist og en trompetist.

I foråret udkom She’s A Sailor med singlen ”You’re a Star”, som første udspil fra bandets kommende debutalbum.

Gangway fredag den 11. oktober. Døre klokken 20.30.
Billetsalg

 

Tid

Dato:
11. oktober 2019
Tidspunkt:
20:30 - 22:30

Arrangør

Vershuset

Sted

Vershuset
Grønnegade 10
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer