Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Iransk kunst på Næstved Bibliotek

Afholdes 1. juli 2019 kl. 10:00 - 17:00

Fra mandag den 1. juli til onsdag den 31. juli udstiller den iranske kunstner Majid Hoseini sine surrealistiske og ekspressionistiske billeder i X-rummet på Næstved Bibliotek.

Majid Hoseini er opvokset i Teheran i Iran, og har boet i Danmark siden 2011. Hans interesse for visuel kunst begyndte i barndommen. Og hans billeder gengiver bl.a. indtryk fra hans oplevelser af krigen i hjemlandet.

– Jeg er født i et land med mange bekymringer og sociale modsætninger. Igennem maleriet udtrykker jeg mine følelser omkring alt det, som jeg har oplevet. Mit ønske er, at min kunst fortæller, at selv om mennesker ikke ligner hinanden, kan der i relationer på tværs af geografiske og kulturelle grænser skabes en smuk overensstemmelse og samhørighed i den her verden, fortæller Majid Hoseini.

Kuglepen, Avis, Lærred
På denne udstilling er der, ud over de surrealistiske billeder, også billeder i en ny genre, som han kalder “Kuglepen, Avis, Lærred”. Her maler han på avisartikler og skaber nye budskaber og kommentarer til verden.

Majid Hoseini, som har udstillet mange forskellige steder, er medlem af Næstved kunstforening og kunstforeningen KuBa i Næstved. Hans første udstilling var i Japan.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.

 

Tid

Dato:
1. juli 2019
Tidspunkt:
10:00 - 17:00

Sted

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer