Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

Jakobsen og Friværdien + Julie & Magnus Kjær (SUPPORT)

Afholdes 10. april kl. 19:30 - 23:30

Jarl Jakobsen skriver og synger vedkommende danske sange om vedkommende emner. Der er både livserfaring og dybde i sangene.

Jarl Jakobsen er vokset op på Møn og har gennem sin barndom/ungdom været vant til at have fødderne solidt plantet i den kridt-holdige jord. At tale med folk, uanset status. At opfange hverdagens finurligheder, og med tiden lære at skrive dem ned og omsætte dem til sange. Jakobsen modtog i 2017 folkmusik-prisen Årets Helge, og har siden spillet et utal af koncerter rundt om i landet samt på forskellige festivaller.

Det nyeste album ”Friværdi” er indspillet live i studiet med det nye band Friværdien, og havde release kort tid efter i Juli 2019. Albummet modtog en fantastisk anmeldelse på:
https://side33.dk/jakobsen-frivaerdi/.

”Friværdi” kan bl.a. høres her:
https://open.spotify.com/album/1ObVkQOC6uaRLUP64WUWav?si=5-RowXDDSWCutifGHap3vQ.

Jarl Jakobsens sange taler til publikum. Om ting vi alle har set, eller allerede kender. Alt fra Kærlighed/familie/parforhold, til menneskelige tragedier og værtshus observationer.

—————————–

Julie & Magnus Kjær er en søskende-duo, som skriver sange på dansk og engelsk indenfor pop- og folkgenren.

Julie og Magnus har spillet musik og optrådt sammen siden 2012. I begyndelsen var det cover-sange, som fyldte repertoiret, men efterhånden kom der flere og flere egne kompositioner med.

I dag optræder Julie og Magnus udelukkende med deres egen musik, og i foråret 2019 udgav de desuden deres første single med titlen ”Slowmotion”.

Se mere her:
https://www.facebook.com/julieandmagnuskjaer/

Tid

Dato:
10. april
Tidspunkt:
19:30 - 23:30

Arrangør

Kongebryg

Sted

Kongebryg
Kasernen 21
Næstved, Danmark 4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
29 90 70 05
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer