Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom til Hundens Weekend i Maxi Zoo

Afholdes 10. oktober 2019 kl. 10:00 - 13. oktober 2019 kl. 17:00

Går din familie og drømmer om en skøn lille hundehvalp? Eller er du på udkig efter forkælelse til familiens firbenede ven? Så kom ned i Maxi Zoo i Næstved fra torsdag den 10. oktober til søndag den 13. oktober, når der afholdes Hundes Weekend. Her kan du få masser af gode råd til det helt rette foder og vejledning til det perfekte udstyr til dig som hundeejer.

 

Har du leget med tanken om at udvide familien med en lille pelset ven – eller er din familie allerede beriget med den sødeste hund, er det bare om at komme afsted, når Maxi Zoo i Næstved afholder Hundens Weekend fra den 10.-13. oktober. Her vil der være masser af vejledning at hente – både for dig med hund og til de kommende hundeforældre. Dagen er dedikeret til menneskets bedste ven, der denne dag vil blive forkælet og nusset ekstra meget bag øret.

 

Tag hunden med i Maxi Zoo

Til Hundens Weekend er alle velkomne – også familiens firbenede ven. Maxi Zoo har nemlig dedikeret hele weekenden fra den 10.-13. oktober til hundefamilierne, og dem som overvejer en bedårende hundehvalp. I butikken vil det være muligt at få kyndig vejledning hos det erfarne personale, som både kan guide til det bedste nye udstyr, den korrekte hundesele og det sjoveste legetøj. Derudover kan du som hundeejer glæde dig til, at Royal Canin Care kigger forbi Maxi Zoo i Næstved den 11. oktober fra kl. 13-16, hvor de vil sætte særlig fokus på at guide dig til det helt rette hundefoder – ligesom der vil være masser af lækre godbidder, som din kære vovse kan smage sig igennem. Der vil naturligvis også hele weekenden være gode rabatter at hente i butikken.

 

Hundens Weekend finder sted torsdag den 10. oktober til søndag den 13. oktober i Maxi Zoo i Næstved

 

Tid

Start:
10. oktober 2019 kl. 10:00
Slut:
13. oktober 2019 kl. 17:00

Arrangør

Maxi Zoo Næstved

Sted

Maxi Zoo Næstved
Vestergårdsvej 14
Næstved, Næstved 4700
+ Google Maps

Alle arrangementer