Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MediYoga – Medicinsk yoga

Afholdes 16. maj 2019 kl. 17:00 - 17:30

Gør du dig tanker om, at du gerne ville, men nok aldrig kommer til at dyrke yoga? Din krop er for stiv, for slidt, for syg, for stresset, for … ?

Kom til MediYoga og oplev, at det kan du! Det kan ALLE! MediYoga er for alle.

Hvad er MediYoga?

I den stadigt mere stressfyldte verden vi lever i, er der brug for flere effektive værktøjer til at skabe bedre balance i vores liv og dagligdag.
MediYoga er et særdeles effektivt værktøj og velegnet til dig, der ønsker at gøre noget godt for dig selv, din krop og dit sind og til dig, der har rygproblemer, søvnbesvær, for højt blodtryk, et svækket immunforsvar, stress, kræft, migræne, kroniske smerter, angst, depression eller andre fysiske og psykiske udfordringer.
MediYoga betyder medicinsk yoga og er en terapeutisk meditativ yogaform, der udspringer af Kundalini Yoga og arbejder både på det fysiske, psykiske, mentale, hormonelle og spirituelle plan.

Et MediYoga program indeholder flere elementer:

Vi starter og slutter med et mantra. Vi laver åndedrætsøvelser, forskellige yogaøvelser, afspænding og meditation. Mellem øvelserne er der korte hvil, så øvelsen kan integrere sig i din krop og dit sind. Alle øvelserne udføres blidt og kontrolleret og kan laves på en yogamåtte eller på en stol. Alle kan være med. Der er tid til spørgsmål og delinger hver gang.

Åndedrættet spiller en fundamental rolle i MediYoga. Ifølge yogaens filosofi indeholder åndedrættet en vital kraft, kaldet prana. Åndedrættet er for de fleste mennesker en ubevidst funktion. Men det kan ændres bevidst via forskellige åndedrætsteknikker, som påvirker dit velvære. I MediYoga bruger vi bl.a. åndedrætsøvelsen ”Lange dybe vejrtrækninger” igennem hele yogaprogrammet.

MediYoga er udviklet i Sverige i samarbejde mellem flere af de største hospitaler og Karolinska Instituttet. Yogaen medregnes som behandlingsmetode ved mange svenske, norske og amerikanske hospitaler på områder som f.eks. rehabilitering af patienter med slagtilfælde og til hjerte- og kræftpatienter og resultaterne er positive.

MediYogaens virkningsfulde effekter er bl.a.:

– skaber fleksible og stærke muskler
– påvirker fordøjelsen og hormonbalancen
– giver et stærkere nervesystem
– bringer højre og venstre hjernehalvdel i balance
– forbedrer søvnvanerne
– sænker blodtrykket
– forbedrer blodomløbet
– reducerer affaldsstoffer
– masserer de indre organer
– skaber mental afslapning
– giver større indsigt

Kom og vær med og giv din krop, dit sind og din sjæl en gave for livet.
– Jeg glæder mig til at møde dig og invitere dig ind i MediYoga.

Sat Nam
Henriette

Om Henriette Dan:
Life & Mindfulness Educator fra Akademiet for Mindfulness og Livsbevidsthed,
Psykoterapeut fra ID Academy,
MediYoga Instruktør fra MediYoga Danmark,
HathaYoga-lærer fra Senses.
Ved siden af undervisningen i Karbech, driver Henriette egen virksomhed med psykoterapi, mindfulness og yoga. Hun underviser bl.a. på  egne mindfulness-hold: ”9 ugers HMSR® Mindfulness forløb” i Karbech.

Praktisk info

Forløb 6 torsdage kl. 1700-18.30
DKK 900,-
For rabatter og flere tider/forløb besøg:
www.karbech.dk

Tid

Dato:
16. maj 2019
Tidspunkt:
17:00 - 17:30

Alle arrangementer