Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Næstved Teater præsenterer “Troen og ingen”

Afholdes 11. oktober 2019 kl. 20:00 - 22:00

Næstved Teater præsenterer teaterkoncerten “Troen og ingen” med Folketeatret og teatret Svalegangen.
 
Opføres fredag 11. oktober kl. 20.00 i Ny Ridehus, Næstved.
 

Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da Søren Huss’ kæreste blev offer for en trafikulykke – hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut Troen og Ingen er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

Teatret Svalegangen har taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss’ sjæl og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik. En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. Troen og Ingen tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Det er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb og om at finde en vej trods alt.

Troen og Ingen går tæt på de store følelsers følelser. Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den, og hvordan forvandles mørket til lys? Fire skuespillere og sangere ledsaget af et energisk liveband går tæt på livets skyggesider og den kraft, der bor i mennesket til at overkomme selv det allermest meningsløse.

Teaterkoncerten er en samarbejdsproduktion mellem Teatret Svalegangen og Folketeatret og Per Smedegaard har instrueret.
Det vedhæftede billede kan bruges i forbindelse med omtale af forestillingen.
 
Ledige billetter på http://www.naestvedteater.dk eller tlf. 26251850.

Tid

Dato:
11. oktober 2019
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

Ny Ridehus
Grønnegade 10
Næstved, Næstved 4700
+ Google Maps

Alle arrangementer