Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerens koncert oplevelse

Afholdes 27. juli 2019 kl. 20:00 - 22:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 28. juli 2019 at 16:00

Sommerens koncert oplevelse i din lokale biograf. André Rieu Maastricht koncert 2019 “Skal vi danse”.

 

2019 blev skudt i gang med bravour af ’Valsekongen’ André Rieu. Hans første Nytårskoncert nogensinde indtjente over 5 millioner $ verden over og beviser endnu engang, at han er én af de største entertainere i verden.

 

Denne sommer er André tættere på hjemmet, når han afholder sin årlige koncert i sin hjemby Maastricht i Holland. Det bliver uden tvivl sommerens biograf koncert event!

 

André Rieu byder op til dans med ”Shall We Dance?”, som publikum kan nyde fra biografens komfortable sæder. Han viser dig sin smukke og historiske by, der har specielle minder ikke kun for ham men også for hans fans over hele verden. André ledsages af sit 60 mand store Johann Strauss-orkester, som han har rejst med i hele verden i mere end 30 år sammen med mere end 100 dansere.

 

André Rieu udtaler “Endnu en gang er jeg glad for at byde fans fra hele verden velkommen til min hjemby Maastricht. Det er altid magisk for mig at optræde i min egen by. Dette år vil være ekstra specielt, når jeg optræder med det, der står mit hjerte nærmest – Vals. Kom med på min eventyrlige rejse, hvor jeg håber, at publikum vil komme valsende ind i biografen”.

 

Med særlige gæster, overraskelser samt nogle berømte sopraner og tenorer vil André i år fejre den sande musik i hjertet – vals.

 

For mange mennesker er André Rieu’s biografkoncerter et af årets højdepunkter. Det er Good Morning Britains Charlotte Hawkins, der er vært, og hun tager publikum med bag kulissen og interviewer helt eksklusivt André på scenen.

 

Om André Rieu

André er kendt for sine energiske og festlige liveoptrædener og med album og dvd-salg, har han solgt over 40 millioner over hele verden. André er verdens førende popklassiske kunstner og er på listen over verdens mest turnerende artister. Hans Johann Strauss Orchestra, med op til 60 musikere, startede i 1987, og i over tre årtier har hans spektakulære live shows givet ham hundredetusinde fans over hele verden.

 

 

Lørdag den 27. juli kl. 20.00

Søndag den 28. juli, kl. 16.00

 

Tid

Dato:
27. juli 2019
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Arrangør

Bio Næstved

Sted

Bio Næstved
Kattebjerg 5
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer