Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tag på studietur til Kiel

Afholdes 14. november 2018 kl. 06:30 - 21:00

Få indsigt i Tysklands industrielle udvikling. Efterårsarrangementet i Næstved Erhvervs industrinetværk er en studietur, der skal gøre os lidt klogere på den industrielle udvikling i vores store naboland, Tyskland.

Studieturen går til Kiel, den største by i delstaten Slesvig-Holsten. Det er et område med en del større virksomheder inden for det maritime område, maskiner og teknisk udstyr, ligesom der er mange mindre industrielle underleverandører.

Vi får i Kiel et par oplæg om områdets erhvervsmæssige og industrielle udvikling, ligesom programmet byder på to virksomhedsbesøg, hvor der præsenteres erfaringer ud fra to forskellige fokuspunkter. Det drejer sig om medico virksomheden Stryker Trauma (fokus på digitalisering) og kraftvarmeværket Küstenkraftwerk (fokus på produktionsflow).

Turen gennemføres med fælles transport i bus og ventes at få 50 deltagere. Programmet i Kiel foregår på engelsk og afholdes i samarbejde med de tre erhvervsråd i henholdsvis Kiel og de to tilstødende amter Plön og Rendsburg-Eckernförde.

Deltagelse i turen retter sig primært mod repræsentanter for industrivirksomheder!

Der er Der er 50 pladser (bussens kapacitet), som besættes efter først-til-mølle-princippet. Der opkræves en deltagerpris på 500 kr. ekskl. moms, der går til at dække udgifterne til transport.

AFGANG OG HJEMKOMST:
Næstved Kommune
Rådmandshaven 20
4700 Næstved

TILMELDING HER:
Senest tirsdag den 6. november 2018

SPØRGSMÅL:
Kontakt Peter Fjerring på 55 88 52 18 eller pfj@naestved.dk

Tid

Dato:
14. november 2018
Tidspunkt:
06:30 - 21:00

Arrangør

Næstved Erhverv
Telefon:
55 88 52 17
E-mail:
lsc@naestvederhverv.dk
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Sted

Næstved Kommune
Rådmandshaven 20
Næstved, Næstved 4700
+ Google Maps
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer