Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Borgermøde: Udvalg ønsker dialog med borgerne om brug af skolen i Holme-Olstrup

Afholdes 26. juni 2019 kl. 18:30 - 20:30

Børne- og Skoleudvalget i Næstved Kommune inviterer til borgermøde om en eventuel placering af Døgndiamanten i bygningerne på skolen i Holme-Olstrup. Borgermødet holdes i skolens gymnastiksal onsdag den 26. juni, kl. 18.30-20.30                     

På udvalgsmødet i august skal Børne- og Skoleudvalget i Næstved Kommune beslutte, hvad skolebygningerne i Holme-Olstrup fremover skal bruges til.

Bygningerne er vurderet til at være velegnede til at huse døgninstitutionen Døgndiamanten, men inden de skal tage stilling til det konkrete forslag, vil Børne- og Skoleudvalget gerne i dialog med borgerne i Holme-Olstrup og drøfte hvilke muligheder og hvilke bekymringer forslaget kan give for lokalområdet. Derfor inviterer udvalget nu til borgermøde.

Det er vigtigt for os at komme i dialog med borgerne i lokalområdet om en eventuel placering af Døgndiamanten i skolens bygninger, og hvordan det kan spille sammen med lokalområdet. Jeg håber, at vi får en god dialog på borgermødet, siger Lars Hoppe Søe, formand for Børne- og Skoleudvalget.    

På borgermødet vil formand i Børne- og Skoleudvalget, Lars Hoppe Søe, orientere om den politiske beslutningsproces, og forstander for Døgndiamanten, Mikael Skak Pedersen, vil fortælle om Døgndiamantens arbejde med de unge og hvilke tanker, han har om samspillet med lokalområdet. Der vil være rig lejlighed til at komme med input og stille spørgsmål undervejs.

Børne- og Skoleudvalget håber på stor tilslutning og ser frem til en god dialog til borgermødet, der bliver afholdt i skolens gymnastiksal på Stationsvej 49 B, 4684 Holme Olstrup, onsdag den 26. juni, kl. 18.30-20.30.

Alle er velkomne til borgermødet.

Tid

Dato:
26. juni 2019
Tidspunkt:
18:30 - 20:30

Arrangør

faxe kommune

Sted

Holme Olstrup Skole
Stationsvej 49 B
Holme Olstrup, 4684
+ Google Maps

Alle arrangementer