Livsstil og forbrug

Detaljer, der giver køkkendesign karakter

Se billedserie

Svane Køkkenet i Næstved viser det nyeste køkkendesign, som er gennemtænkt fra de store linjer til de mindste detaljer – og tilfører møbelkvaliteten.

Svane Køkkenet i Næstved holder den 3. oktober DesignLørdag, hvor butikken ruller hele 2020 kollektionens brede program ud.

Svane Køkkenets nye design – S12 RAW Limited Edition – er mere end et køkken – det er et møbel og en måde at tænke indretning på, som gør overgangen mellem køkken og stue mere flydende.
Køkkendesignet er gennemtænkt i hver eneste detalje, og netop den høje grad af finish og fine finesser gør forskellen.

Bag designet står Svane Køkkenets arkitekt, MAA Rolf Birk, der i samarbejde med dygtige produktionsfolk har perfektioneret det designbeskyttede køkken, så det fremstår i snedkerkvalitet: 

”Vi har ønsket at skabe et køkken i den ypperste kvalitet, og det er lykkedes ved at forfine og raffinere selv de mindste detaljer,” siger Rolf Birk, design- og konceptansvarlig hos Svane Køkkenet.

Køkkenelementer med massive træfronter og fuldfineret træramme udstråler møbelkvalitet, og kan forvandles til en skænk blot ved at tilføje en raffineret detalje som lette stålben.
Med sit unikke design og gennemførte finish tilfører køkkenelementerne varme og rummelighed til familiens mest sociale rum. 

 

 

Kommentarer