Fuglebjerg

Drive-in arrangementer på p.-pladsen i Rådmandshaven

Næstved by People præsenterer hermed drive-in arrangementet NÆSTVED BY CAR: En weekend fyldt med aktiviteter, for alle aldre, der kan nydes fra bilen.

Kom og få en på opleveren helt centralt i Næstved fra fredag den 10. juli til søndag den 12. juli 2020 på Næstved Kommunes parkeringsplads ved Rådmandshaven.

Programmet indeholder både filmvisninger, musikquiz, teater- og danseforestillinger på storskærm samt en live koncert!

Køb din billet nederst i denne artikel.

BEMÆRK: Det er kun muligt at deltage via bil, og man kan derfor ikke komme gående til arrangementet.

Start din lørdag med en goodiebag og en god film!

Køb en goodiebag og se den første ‘Shrek’ film fra 2001 til Næstved by People’s drive-in arrangement ‘NÆSTVED BY CAR’ lørdag den 11. juli klokken 10:00. Goodiebaggen er lavet i samarbejde med SparNord og vil indeholde juice og slik til alle i bilen.

Du vil under arrangementet sidde i din bil og høre lyden via din FM bilradio, mens du ser på en 21 kvm stor skærm.

Filmen vil blive vist med dansk tale.

Kom og oplev en live koncert, hvor du med garanti kan synge med på sangene!

Det bliver bestemt ikke kedeligt når bandet Grassolin spiller live koncert til Næstved by People’s drive-in arrangement ‘NÆSTVED BY CAR’. Det sker på Næstved Kommunes parkeringsplads lørdag den 11. juli klokken 18:30.

Grassolin tager de legendariske Gasolin sange, og spiller deres egne folk fortolkning med lækre bluegrass rytmer. Med vaskebræt, violin, kontrabas og Nikolaj Rysager på guitar og storslået fortolkning af Gasolins lyrik, kommer der fart på den danske sangskat fra 1970’erne, hvor man slet ikke kan stoppe med at synge med!

Du vil under koncerten sidde i din bil og høre lyden via din FM bilradio.

Til alle bil- og action-elskere!

Køb en goodiebag og se ‘The Fast and The Furious 7’ fra 2015 til Næstved by People’s drive-in arrangement ‘NÆSTVED BY CAR’ lørdag den 11. juli klokken 21:15. Goodiebaggen er lavet i samarbejde med SparNord og vil indeholde sodavand og slik til alle i bilen.

Du vil under arrangementet sidde i din bil og høre lyden via din FM bilradio, mens du ser på en 21 kvm stor skærm.

Filmen vil blive vist med engelsk tale og danske undertekster.

Start din søndag med en goodiebag og en god film!

Køb en goodiebag og se den første ‘Sådan Træner Du Din Drage’ film fra 2010 til Næstved by People’s drive-in arrangement ‘NÆSTVED BY CAR’ søndag den 12. juli klokken 10:00. Goodiebaggen er lavet i samarbejde med SparNord og vil indeholde juice og slik til alle i bilen.

Du vil under arrangementet sidde i din bil og høre lyden via din FM bilradio, mens du ser på en 21 kvm stor skærm.

Filmen vil blive vist med dansk tale.

Kom og oplev det fantastiske ‘Celtic Legends’ danseshow på storskærm med traditionel irsk dans, musik og sang til Næstved by People’s drive-in arrangement ‘NÆSTVED BY CAR’ søndag den 12. juli klokken 14:00 på Næstved Kommunes parkeringsplads ved Rådmandshaven.

“Irsk dans har haft en spektakulær genoplivning i de senere år. Dette er ikke kun et irsk danseshow: det er en ægte atmosfære og irsk kulturoplevelse med en smule bling, der er præsenteret for over én million mennesker over hele verden.”

Læs mere på deres officielle hjemmeside her: https://www.celticlegends.co.uk/article.php/57/about_the_show?fbclid=IwAR1rkPKDrOpfZnfY4UDEUz7liGJNkl909EBpVEBBkcBzfgBWFqu6pVxJAhs

Du vil under forestillingen sidde i din bil og høre lyden via din FM bilradio, mens du ser på en 21 kvm stor skærm.

Prisen er 200 kroner pr. bil – uanset om I er to eller fem i bilen (større biler bliver placeret bagerst OBS! Minibusser og andre større køretøjer er ikke tilladt).

NÆSTVED BY CAR er lavet med rådgivning fra Næstved City, og har blandt andet fået økonomisk tilskud af SparNord, Næstved Kommune, Mærk Næstved, Bikubens Fusionsfond ved Danske Bank Næstved samt andre lokale forretninger.

Køb din billet HER

Kommentarer