Næstved By

En ny charmeoffensiv skal lokke tilflyttere til Næstved Kommune

Skrevet af: Evals Gruevski

Tiden er gunstig for en ny og målrettet bosætningspolitik.

I år er det valgår, og det er et rigtig godt tidspunkt, at politikerne fortæller den gode historie om Næstved Kommune. De skal gøre en aktiv indsats for at få nye borgere og dermed tiltrække nye børnefamilier og medarbejdere til at overveje at bosætte sig i vores kommune. Det er et godt sted at slå sig ned, ligesom der skal peges på de økonomiske fordele ved at flytte væk fra storbyen.

Næstved Kommune har været inde i en positiv udvikling i de forgangne fire år. Men udviklingen af kommunen er kun lige begyndt.
Alle byggegrundene ved Kærsagrene og Ræveagrene er solgt, samt nye erhvervsområder er blevet opført eller er under opførelse, og samtidig er Klosterlunden ved Digterkvarteret blevet bebygget. Næstved Kommune har været inde i en fin forvandling og forandring. Inden længe kommer endnu et nyt område i Næstved Kommune til syne.

De nye bestemmelser for lokalplanen ved Stenlængegårdsområdet er for længst blevet vedtaget. I dag er Stenlængegårdsområdet en facadeløs vej, men sidste måned frigav Byrådet midler til anlæg af ny infrastruktur på området. Der bliver bygget nye boliger, en ny dagsinstitution og forhåbentlig kan den nye svømmehal påbegyndes i slutningen af 2021.

I øvrigt er der mulighed for at se med på Facebook, når der afholdes et online borgermøde om Stenlængegårdsområdet torsdag den 8. april kl. 17.00 fra Byrådssalen.
Hvis man er interesseret, kan man få indsigt i, hvordan det nye område Stenlængegård udvikler sig.
Alt i alt mange gode og positive historier om Næstved Kommune, nu gælder det bare om at kanalisere det ud på Facebook, film, bannere, reklamer med mere.

Dette er et læserbrev indsendt af Evals Gruevski. Du kan også indsende et læserbrev under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer