Næstved By

Eventyret forsætter for NOERS TO GO

Kim og Tina Noer er klar til bestilling af jul- og nytårs menu TO GO, samt årets julegave kan findes på hylderne i deres butik på Indre Vordingborgvej. Foto: Næstved Netavis.

Selvom vi kun skriver midt november, er der godt run på bestillingerne af julemenu hos NOERS TO GO.

Af Birgitte Grejsen Møs.

Det er nu lidt over 3 år siden at Tina og Kim Noer besluttede at sælge Cafè Noers i Jernbanegade, for bruge deres tid på at udvikle Noers to go på Indre Vordingborgvej 12.

Det var ikke helt forkert set og satset af familien Noer.
Når man træder ind i deres velassorteret butik på Indre Vordingborgvej, træder man ind i det nordiske køkken, med et tvist af familien Noer. Disken fyldt op med et stort udvalg af forskellige lækre hjemmelavede delikatesser, som kan variere fra dag til dag.

Vi er og bliver aldrig det traditionelle danske køkken, fortæller Tina Noer.

– Det ved vores store faste kundekreds, men jeg kan også fornemme det på vores madgæster, når vi er ude med vores foodtruck i sommerlandet. De elsker at sætte tænderne i vores burgere eller få serveret en af vores alsidige salater.

Lige nu er det JUL og NYTÅRs menu der er efterspørgsel på, og det har der været siden start november.
Og tilbagemeldingen fra vores kunder er allerede startet.
En af årets første kunder til julemenuen skrev efterfølgende denne anmeldelse:

– Den store julemenu 2019 fra Noers er ikke bare den traditionelle julefrokost menu, men gode traditionelle retter med et tvist, som gør oplevelsen her fantastisk.
Sammensætningen af smags bombardementet er helt perfekt, når den stegte sild glider ned indhyllet i rygeostecreme, eller osten indtages med et par oliven, som smager af kraftig sennep. Vores gæster og vi var meget imponeret over maden her, og kan kun anbefale denne store julemenu. Godt gået Noers, der er 5 grantræer til jer for denne menu.

Læs også: Cafè Noers er solgt

Sådan en anmeldelse kan da kun varme ens hjerte, når kunderne bemærker vores egen personlige tvist af, hvad vi forstår ved en julefrokost eller for den sags skyld en nytårsmenu. Vi har travlt – dejligt travlt, men ikke mere end vi altid kan vi kan betjene mange flere julefrokoster og nytårsmenuer TO GO, afslutter Tina Noer.

Foto: NOERS TO GO.

NOERS TO GO.
Indre Vordingborgvej 12
4700 Næstved

Tlf: 28 78 57 52

Kommentarer