Erhverv

Få adgang til aflåst cykelparkering

Foto: DSB

Den 14. april 2021 aflåses de første cykelskure på en række stationer. Som medlem af DSB Plus kan du få fri adgang til aflåst cykelparkering i op til 3 mdr. ad gangen, mens løsningen udrulles. 

Sådan tilmelder du dig
Du kan fra 14. april tilmelde dig under “Min side” på DSB Plus. Du kan selv vælge om, du vil tilmelde dig med dit Rejsekort eller med mobilnummer.
Du får adgang med det samme efter tilmelding. Når perioden udløber, kan du tilmelde dig på ny.

Sådan åbner du cykelskuret
Har du tilmeldt dig med dit Rejsekort, kan du låse op ved at holde det hen mod låsen. Har du tilmeldt dig med dit mobilnummer, skal du blot sende en sms til dørens telefonnr. Med ”O” for open. Låsen slår automatisk til igen, når du lukker døren. 

Ting du skal være opmærksom på
De aflåste cykelparkeringer har begrænset antal pladser og er forbeholdt almindelige cykler.Din tilmelding giver ikke adgang til ét specifikt skur, men til alle skure på stationer, hvor løsningen er klar, du kan derfor ikke være garanteret en plads.

Når din tilmelding udløber, modtager du ikke en automatisk notifikation, men du kan nemt tilmelde dig igen under “Min side” og få adgang med det samme.

Husk altid at låse din cykel og sørge for, at den er forsikret – også selvom den står i aflåst cykelparkering. Brugen af aflåst cykelparkering sker uden ansvar for DSB.

Se stationer med aflåst cykelparkering

Læs mere herom via dette link:

Kommentarer