Livsstil og forbrug

Færre indbrud under COVID-19 sådan kan antallet fortsat blive holdt nede

Færre indbrud under COVID-19. Sponseret indhold.

Der er naturligvis et hav af ulemper og problemer forbundet med corona-pandemien, som bl.a. har ført til panik og nedlukning af landet.

Krisen har dog ikke kun bragt dårlige ting med sig, for faktisk er antallet af indbrud faldet betydeligt under perioden, hvilket betyder, at Danmark ikke længere er det land i EU med flest indbrud pr. indbygger.

Hvorfor har coronavirussen fået antallet af indbrud til at dale?

Faldet i antal indbrud kan bl.a. skyldes, at flere personer har opholdt sig i deres hjem det meste af dagen under nedlukningen, og at indbrudstyven derfor ikke har kunnet se sit snit til at bryde ind. Selv i husstande, hvor beboerne har fået lov til at møde op på arbejde, vil der med stor sandsynlighed være naboer, som har kunnet vogte boligen, så indbrudstyvene har holdt sig væk.

Men hvordan kan antallet af indbrud blive holdt nede, i takt med at landet åbner igen, og der vil være færre hjemme?

Nægt indbrudstyven adgang med bedre låse

Vi er naturligvis nødt til at møde op på arbejde og holde hverdagen kørende, selvom det betyder, at vi ikke er lige så meget hjemme under nedlukningen. Det er dog ikke ensbetydende med, at indbrudstyvene skal have lov til at bryde ind i vores hjem igen, og derfor må vi gøre en indsats og tage andre midler i brug for at holde antallet af indbrud på et minimum.

Med en Lokal låsesmed i Næstved kan du sørge for, at dine låse er i orden, og du kan få installeret tyverialarmer og lignende for at sikre dit hjem optimalt. Låsesmeden i Næstved er ekspert inden for sikringsløsninger og vil sørge for, at du kan føle dig tryg derhjemme.

Derudover kan du med fordel Se de gode råd mod indbrud her, hvor du får 24 tips til, hvordan du holder tyvene væk.

Kommentarer