Næstved By

Flammen lukker alle restauranter på søndag

Piet Klein og familien Rosenfeldt Sunddal.

Restaurant Flammen har inviteret alle medarbejdere til 10-års fødselsdag og holder derfor lukket landet over søndag 15. september, og dermed er der også lukket i Restauranten i Jernbanegade.

Dette efterår er det 10 år siden, at familien Rosenfeldt Sunddal slog dørene op til den første Restaurant Flammen og bød danskerne indenfor til en grillbuffet ud over det sædvanlige. Siden er Flammen vokset til 15 restauranter fordelt ud over hele Danmark og en restaurant i Tyskland, og der er derfor god grund til at fejre den runde dag.

– Den udvikling, Flammen har gennemgået, er i allerhøjeste grad vores mange dygtige medarbejderes fortjeneste, så derfor skal de naturligvis være med til at fejre fødselsdagen, siger Flammens adm. direktør Piet Klein.

700 medarbejdere til fest

Restaurant Flammens over 700 medarbejdere har derfor fået fri fra servering, madlavning og opvask søndag den 15. september, hvor de i stedet bliver hentet i busser og kørt fra nær og fjern til Hotel Kolding Fjord, hvor fødselsdagsfejringen foregår.

– Vi ser det samtidig som en god mulighed for at møde hinanden og skabe et fællesskab på tværs af organisationen, uanset hvor i landet man arbejder, eller hvilken stilling man har, siger Piet Klein.

Ud over festmiddag og musik med bl.a. Emil Stabil, skal restauranterne dyste mod hinanden i teambuilding-duellen Flaming Games, ligesom der er afsat tid til et strategiseminar, fortæller direktøren:

– Vi er midt i en spændende strategiproces, så vi benytter også dagen til at give medarbejderne et indblik i, hvor Flammen bevæger sig hen i fremtiden og få deres input til strategien.

Gaveregn til gæsterne

For gæsterne betyder fødselsdagsfejringen, at Restaurant Flammen i hele landet holder lukket for både besøg i restauranten og Flammen TakeAway søndag den 15. september.

– Vi håber på gæsternes forståelse på denne særlige dag, og så glæder vi os til at takke dem for de første 10 gode år med masser af fødselsdagsaktiviteter i november, afslører Piet Klein.

Flammens helt præcise fødselsdag er 19. november, men allerede fra 1. november begynder fejringen på Facebook og restaurant-flammen.dk, hvor der er masser af præmier at vinde, og på selve fødselsdagen, tirsdag den 19. november, får alle de gæster – både på Restaurant Flammen og Flammen TakeAway, trukket 10 procent fra hele regningen i fødselsdagsrabat.

Kommentarer