Fuglebjerg

Fødselsdagsfejring i Corona tid

Ægteparret Katrine og Daniel Pedersen kan i år fejrer Lundemøllens 23 års fødselsdag. Foto: Katrine Pedersen Lundemøllen.

Corona tiden har budt på forandringer for de fleste – også for de lokale forretninger og arrangementer.

Lundemøllens traditionsrige fødselsdagssalg bliver i år også påvirket af restriktionerne omkring Corona – så der må tænkes nyt.
”Vi er rigtig ærgerlige over at vi ikke kan afholde fødselsdagen som vi plejer – heldigvis har vi en velfungerende webshop, så i år lægger vi al fokus på salget på webshoppen som vil være tilgængelige for vores kunder. Tilbuddene vil kun være i weekenden når butikken holder lukket for ikke at forvirre vores kunder og sikre at de ikke kommer valfartende til butikken og at vi dermed skulle bryde myndighedernes restriktioner.

Lundemøllen i Fuglebjerg kan i år fejre 23 års. fødselsdag som detailbutik.
Historien om Lundemøllen går dog helt tilbage til 1863 hvor den første rigtige mølle blev opført.
Den ene halvdel af ejerparret er endda 3. generation som ejer af Lundemøllen.

”Vi har selvfølgelig som de fleste andre været påvirkede af Corona krisens indtog. Der har været faldende salg og kundeflow i butikken men til gengæld har vi så haft en god vækst i webshoppen. Her fokuserer vi særligt på vores rideudstyrsartikler som har haft en rigtig fin fremgang”, fortæller Katrine Pedersen.

Lundemøllen er en såkaldt ”omnichannel” med salg i en stor fysisk butik samt salg via webshop. Forretningen er den største butik af sin art med det brede sortiment indenfor både hunde- og kattefoder, hestefoder og rideudstyr, jagt og outdoor-tilbehør samt brændsel. Forretningen ejes af ægteparret Katrine og Daniel Pedersen siden 2009.

”Vi har bevaret den røde tråd fra grundlæggelsen af min far i 1997 som beror på kundeservice, faglig ekspertise og en hyggelig atmosfære i specielle lokaler, og jeg er sikker på at kundens oplevelse af Lundemøllen som en servicevirksomhed er det som har båret forretingen frem gennem tiden. Vi har kunder som besøger os fra hele landet. Særligt i ferieperioder har vi kunder fra Bornholm og Jylland og engang imellem kan der komme en tysker, svensker eller normand forbi som har fundet os på nettet – det er sjovt”, afslutter Katrine Pedersen.

Lundemøllen fejrer sin 23års ( eller 157 år om man vil) fra lørdag d. 2. maj kl. 13.00 til søndag d. 3. maj kl. 23.59 med gode tilbud i butikken – bl.a. 20% rabat på udvalgt beklædning og varegrupper i rideudstyrs- og jagtafdelingen, 20% rabat på alt tilbehør til hunde og katte, 10% på alt katte- og hundefoder samt restmarked med besparelse op til 70% –
Der bliver ingen kaffe og kage til fødselsdagskunderne i år, det må de have til gode til næste år.

Lundemøllen finder du på Fuglebjerglundvej 7, 4250 Fuglebjerg. Se flere tilbud på www.lundemoellen.dk og facebook.

Kommentarer