Næstved By

Foredrag: En hverdag med PTSD

Post traumatisk belastningsreaktion (PTSD) er en psykisk sygdom, der kan ramme mennesker, som har været udsat for voldsomme belastninger. Guldborgsund-Bibliotekerne afholder sammen med PsykInfo arrangementet En hverdag med PTSD onsdag den 13. november, hvor man kan blive klogere på PTSD. Det er gratis at deltage i arrangementet, men man skal huske at tilmelde sig på forhånd.

Post traumatisk belastningsreaktion (PTSD) er en psykisk sygdom, der kan ramme mennesker, som har været udsat for voldsomme belastninger.
Hverdagen med PTSD kan være udfordrende, fordi man ufrivilligt genoplever de traumatiserende hændelser og de voldsomme tanker og følelser, der følger med. Man kan få en tendens til at undgå situationer, der vækker minder om traumerne, ligesom angst og vrede kan fylde mere end før sygdommen.

Til arrangementet kan du høre en personlig beretning om at tackle en hverdag med PTSD, og om hvordan man som pårørende kan være en støtte. Der vil også være et fagligt oplæg om PTSD, symptomer og behandling.

PROGRAM:

“PTSD – symptomer, behandling og recovery”
v. Maria Yousoupova, specialpsykolog og Radovan Borisov, speciallæge, Psykiatrien, Region Sjælland

“Det du ikke ser”
v. Malene Agerkvist, EN AF OS ambassadør

PRIS OG TILMELDING:

Det er gratis at deltage, men nødvendigt at tilmelde sig på dette link:
www.tilmeld.dk/enhverdagmedptsd2019

TID OG STED:

Dato: Onsdag d. 13. november
Tid: Kl. 19.00-21.30
Sted: Guldborgsund-Bibliotekerne, Salen, Rosenvænget 17,1, 4800 Nykøbing F.

Kommentarer