Fuglebjerg

Genåbning af Café Fuglen i Fuglebjerg

Skrevet af: palle lorentzen

Røde Kors i Fuglebjerg genåbner Café Fuglen mandag 18. maj

Genåbningen af Danmark er gået ind i fase 2. Det betyder, at Røde Kors i Fuglebjerg har fået grønt lys til at åbne Café Fuglen. Allerede på mandag byder vi nye såvel som gamle gæster velkommen i Caféen.

Åbningstiderne er ændret.
Caféen har åbent mandag – fredag fra 13:00 – 16:00.

De officielle retningslinjer skal naturligvis følges. Vi inviterer derfor kun 10 personer ind ad gangen og kravene for minimum én meters afstand mellem hinanden skal følges.

Alle besøgende bedes venligst følge de officielle retningslinjer og sikre følgende:
● Husk at holde afstand. For de fleste af os er det én meter, men for
mennesker i risikogrupperne er det fortsat to meter. Vi skal også holde to meters afstand, hvis der er øget risiko for dråbesmitte, f.eks. ved sang, råb, foredrag og fysiske anstrengelser
● Undgår fysisk kontakt – stadig ingen kram, håndtryk eller kindkys.
● Vi holder en god hygiejne. Borde og andre flader bliver jævnligt afsprittet for at sikre alles sikkerhed. Du kan være med til at sikre dette ved bl.a. god håndhygiejne.
● Bliv hjemme ved tegn på sygdom. Ingen af vores frivillige vil være til stede hvis de føler sig sløje. Vi beder vores gæster gøre det samme og opfordre samtidig at blive undersøgt hos egen læge

Spørgsmål kan rettes direkte til formand Michael Petersen på tlf. nr. 2510 7050.

Vi glæder os til at byde alle velkommen tilbage.

Dette er en foreningsnyhed indsendt af palle lorentzen fra Røde Kors Næstved-Fuglebjerg. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer