Næstved By

Her kan du blive testet i Næstved Kommune

Foto: Næstved Kommune

Der er flere muligheder for at blive testet for corona i Næstved Kommune både med og uden tidsbestilling. I Gl. Ridehus på Grønnegades Kaserne, Kulturcenter uden tidsbestilling. Med tidsbestilling kan hurtigtest ske på Testcenter Grimstrupvej 185.

Fakta om hurtigtest

  • Hurtigtesten er et supplement til test i det offentlige og er gratis for alle.
  • Sundhedsstyrelsen fraråder fortsat brugen af hurtigtest hos personer, der har symptomer eller er nære kontakter, da disse personer fortsat bør testes med PCR-test i offentligt regi.

I Næstved kan du blive hurtigtestet uden tidsbestilling i Gl. Ridehus på Grønnegades Kasserne Kulturcenter. Dette foregår hos Falck, der har oprettet et testcenter i Næstved. Du skal ikke bestille tid, men blot møde op og stille dig i kø ved testcentret i Gl. Ridehus på Grønnegades Kasserne, Kulturcenter.

Åbningstider for testcenter i Gl. Ridehus:

  • Alle dage kl. 8.00–20.00

Hvis køen er meget lang, kan du risikere, at køen fortsætter udendørs. Så husk varm påklædning.

Er du i bil og benytter parkeringspladsen på Lave Ridebane, så vær opmærksom på, at du skal bruge anden udkørsel end indkørslen med mindre du kører i høj bil.

Falck har samlet praktisk information omkring hurtigtest på deres hjemmeside

Testcenter på Grimstrupvej 185

Den anden mulighed er coronatest med tidsbestilling via hjemmesiden coronaproever.dk  Testcentret ligger på Grimstrupvej 185 i Næstved.

Åbningstid for testcentret på Grimstrupvej:

  • Alle dage kl. 9.00-20.30

Kommentarer