Herlufsholm

Herlufsholm får ny forstander

Efter otte år som Forstander for Herlufsholms Skole og Gods overdrager han nu posten til Torben von Lowzow.

 

Torben er civil ingeniør og MBA, samt medejer af flere firmaer. Han har mere end  20 års erfaring som direktør og bestyrelsesmedlem i både danske og internationale firmaer.
Torben er ikke helt fremmed for den tradfitionsrige skole, da han har været medlem af bestyrelsen i 5 år –  en del af tiden som næstformand. Envidere dimitterede selv fra skolen tilbage i 1980.

Torben von Lowzow glæder sig til den kommende udfordring og udtaler på Herlufholms hejmmeside:

– Vi har i de sidste år lagt grundstenen til nye tiltag på Herlufsholm. Vi vil fortsætte tilpasningen af de akademiske uddannelser til de krav, der stilles for at Herlufsholm tilbyder attraktive uddannelsesforløb, men særligt vil vi øge fagligheden i vores ekstraskolære aktiviteter, da Herlufsholm her kan tilbyde eleverne unikke muligheder for at arbejde med deres personlige udvikling. Herlufsholm vil således fremover fortsat give Herlovianere relevant faglig viden, evnen til at arbejde med sig selv med stærke sociale kompetencer, som gør at vores elever efter skoletiden kan tage et medansvar for at bidrage til vores samfund. Jeg glæder mig til, sammen med vores dedikerede lærere og medarbejdere, at fortsætte udviklingen af Herlufsholm som et attraktivt tilvalg for unge i deres valg af uddannelse.

 

 

 

 

Kommentarer