Næstved By

Kæmpe fødselsdagsfest med diamanter og udsøgte cupcakes

Et brag af en koncert med Joey Moe satte gang i 30-års fødselsdagsfesten hos Næstved Storcenter. Oveni blev den første vinder af en diamantring til en værdi af over 25.000 kr. trukket.

Fødselsdagsfesten fortsætter hele oktober med fødselsdagstilbud og festlige fødselsdagsaktiviteter for hele familien, mens jagten på de næste diamanter tager til.
Mere end 20 vindere skal findes.

Når vejrudsigten varsler regn og rusk, er det et ekstra plus, at Næstved Storcenter inden døre holder fødselsdagsfest over hele 23 dage. Jubilæumsudstillingens mange fotos med en tidsrejse gennem de første 30 år har kaldt mange minder og ’husker du’-kommentarer frem.

De næste uger vil være præget af skarpe fødselsdagstilbud, store konkurrencer og sjove aktiviteter for hele familien.

Er du også til dans, sang og masser af wrroom? Der bliver nemlig fart over feltet, når Næstved Storcenter får besøg af selveste Motor Mille og hendes fantastiske show. Det er på lørdag 5. okt. kl. 10.30.

Hver dag der fx blive udtrukket mindst en vinder af en diamantring. Det sker i konkurrencer mange forskellige steder – fx via indslag i radio, centermagasin, Instagram, Facebook og i centerets fordelsklub.

Alle voksne over 18 år kan deltage i diamantjagten.

”Vi har fået en flyvende start på jubilæumsfesten, og diamantjagten har givet et ekstra løft. Der er jo usædvanligt mange flotte diamanter i spil, og dem er der virkelig bud efter”, fortæller centerdirektør Alida Christiansen. 

Selve fødselsdagen er den 11. oktober, og det markeres allerede fra morgenstunden, hvor Radio SLR sender live fra Næstved Storcenter. Oveni musik og indslag SLR skyder gang i en konkurrence, hvor en heldig lytter kan vinde et gavekort på 3000 kr. til Næstved Storcenter. 

Marianne fra Den Store Bagedyst pynter op

Ingen fødselsdagsfest uden fødselsdagskage, og på selve 30-års dagen 11. oktober er det Marianne Bjerring, kendt fra DR’s tv-udsendelse Den Store Bagedyst, der kræser med lækkerier for øje og tand.

Alle, der har fulgt med i programmet ved, at kagespecialisten er garant for godt humør og festlig stemning. Marianne Bjerring pynter og serverer festlige fødselsdagscupcakes og giver tips og tricks om pynteteknikker til alle kageinteresserede.

Jubilæumskoncert med Karl William

Jubilæumsdagen afsluttes med manér, når populære Karl William holder aftenkoncert i Næstved Storcenter.

Karl William blev i 2015 kåret som P3 Talentet og vandt i 2016 P3 Prisen. Han er siden stormet frem på den danske musikscene med sin stemningsfulde, melodiske musik og lyse stemme, og han har været på hitlisterne med sange som ’Blind igen’ og ’Om igen’.

Kommentarer