Næstved By

Kirsten Fjord Guld & Sølvsmedie åbner Pop Up Shop

Foto: Kirsten Fjord Guld & Sølv.

I dag, onsdag den 22.april åbner Kirsten Fjord Guld & Sølvsmedie en ny pop up shop. Hun har flyttet sit værksted fra kælder op i stueplan.

– Det er et arbejdende værksted, jeg har lavet midlertidigt, skriver Kirsten Fjord til Næstved Netavis.

– Grunden er, at nogle af mine kunder den sidste måneds tid har ringet og spurgt mig om jeg har åben. De var i tvivl, fordi så mange forretninger i oppe i byen har haft lukket – også af dem, som ikke var tvangslukkede.

– Jeg besluttede derfor at lave Pop-Up-Shoppen, så jeg nu er blevet mere synlig. Jeg har åbent alle onsdage 9.00-17.30  – ellers bare kik ind, når man kan se mig i mit nye værksted. Man har også mulighed for at sms’e på 26136667 og lave en aftale. Der er håndsprit og masser af plads.

Artikel forsætter under billede.

– Man kan ligeledes bestille på min webshop www.kirstenfjord.dk – og afhente som take-away, jeg kommer ud til bilen, hvis du holder på P-Pladsen lige foran shoppen.

– Adressen er den samme – nemlig Indre Vordingborgvej 28 – Næstved. Det er ikke en permanent løsning – blot en Corona-ting afslutter Kirsten Fjord.

 

Kommentarer