Næstved By

Billedserie: Kostsulenten i Mogenstrup har forandret Kaspers liv

Se billedserie Pakkerne med smør symbolisere hvor meget fedt Kasper har forbrændt i de 14 ugers forløb. Foto: Kostsulenten.

Kasper Jensen fra Præstø har aldrig manglet selvtillid, men han havde altid følelsen af at han ikke havde noget at ha`det i.

Af Birgitte Grejsen Møs.

Når han kiggede sig selv i spejlet, så han en smilende – glad ung mand, som kunne trække maven ind og flashe de muskler, som han selv forestillede sig var et eller andet sted.

Kasper hører tilfældigt fra bekendte om Kostsulenten i Mogenstrup, og hans nysgerrighed gør, at han kontakter Camilla Jonsson, som er ejer af motionscenteret. Hun er uddannet fitness instruktør, personlig træner og slankekonsulent (kostvejleder) med speciale i vægttab og træning med egen kropsvægt.

– Da jeg startede blev min bodyage målt til at være som en person på 31 år og min fedtprocent viste 21. 4 %. Camilla kunne samtidig fortælle mig, at på en skala fra 1. til 12 var mit tal 5, mht. fedt omkring mine organer, fortæller Kasper.

– På det tidspunkt arbejdede jeg for COLAS. Jeg havde en god løn, skæve arbejdstider, men knoklede igennem. Og jeg var slem til at spise junkfood, slik og kager, når jeg havde mulighed for det. Jeg var godt klar over, at det kunne ikke forsætte. Derfor startede jeg et forløb på 14 uger hos Camilla. Sammen fik vi udarbejdet en kostplan, hvor “alt det sjove” blev sløjfet, og erstattet med mad og grønsager. Jeg skulle simpelthen ændre min livsstil, samtidig med, at jeg fra mandag til fredag skulle træne, med Camilla på sidelinien.

Artikel forsætter under billedet.

– Det har givet pote. Min fedtmasse var fra start 19,4 og nu er den på 9,7. Jeg har tabt det samme som 40 pakker Lurpak-smør, kun i fedt. Det kan mærkes på mit tøj, som nu er blevet alt for stort.

Se Kaspers tal her:

FØR – EFTER

Vægt: 90,8kg – 80,1kg
Fedt %: 21,4% – 11,9%
Fedt masse: 19,4kg – 9,5kg
Body age: 31år – 12år
BMI: 26,8 – 22,7
Cm tabt i alt: 24 cm

Kaspers træning og resultater har også inspireret hans familie – og især hans far, Claus Jensen, som havde store problemer med for meget mavesyre. Efter vejledning fra Camilla, har Claus nu fået bugt på de problemer, det er ligeledes med kostomlægning og træning, samt at han nu er medicinfri.

Nu er forløbet slut for Kasper hos Kostsulenten, men han har store planer for fremtiden.

Artikel forsætter under billedet.

– Da jeg har været ret god til at spare penge sammen, har jeg sagt mit job op hos COLAS. På mandag starter jeg uddannelsen på AT WORK, som ligger på Frederiksberg. Det er et 7 ugers forløb, hvor jeg i første omgang tager modul 1. som Fitness instruktør. Jeg kan mærke at det her, er noget jeg brænder for, og min store drøm er at blive selvstændig med eget motionscenter. Der er lang vej til målet, men drømme har man da lov til at ha`. En ting er sikkert. Den livstilsændring jeg har lagt for min fremtid, har ændret mit liv for altid. Og kan jeg hjælpe andre til at få et godt og sundt liv, er det dèt jeg vil, afslutter Kasper Jensen.

Læs også: Kostsulenten mere end et motionscenter

Læs også: Kostsulenten tilbyder jumping fitness

Kostsulenten.
Lovvej 1D
4700 Næstved

Highlights info row image
93 30 45 45

Kommentarer