Næstved By

Kursuscenter Smålandshavet lukker ikke lige med det første

Forstander Lone Warburg lover at en lukning af Kursuscenter Smålandshavet, ikke ligger lige rundt om hjørnet. Foto: Kursuscenter Smålandshavet.

Fredag morgen udsendte 3F en pressemeddelelse, hvor det fremgår; at efter 3F har drevet fagforeningsskole på kursusejendommen ’Smålandshavet’ gennem næsten 40 år, har fagforbundet besluttet at afhænde ejendommen. Forstander for Kursuscenter Smålandshavet Lone Warburg fortæller at en lukning af stedet er ikke lige om hjørnet.

– Selvfølgelig er jeg ked af 3F`s beslutning om at flytte kursusdelen til en ny location, men man ønsker at kunne skabe nogle mere fremtidssikrede rammer for uddannelse af tillidsvalgte, og det bliver ikke her på stedet. Det er dog ikke ensbetydende med at Kursuscenter Smålandshavet lukker og slukker. Nu er vi blevet varslet her på stedet om beslutningen, og personalet har nu god tid til vænne sig til tanken om at stedet, på et tidspunkt lukker. Men det er ikke lige om hjørnet. Der kan gå år før den nye location er på plads, og i mellemtiden kan alle vores ansatte gøre op med sig selv, om de ønsker at forsætte det nye sted. De vil alle blive tilbudt at flytte med.

– Jeg er ked af det, på Karrebæksmindes vegne, at havnebyen vil miste et stort og attraktivt turistmål, men jeg håber at stedet vil kunne leve videre under nye ejere. Imellem tiden er driften her på stedet uforandret, og jeg glæder mig over, at vi trods alt står overfor en forhåbentlig god sommer, hvor vi alle skal efterleve Statsministerens anbefalinger. Men vi er her – og vi er her et godt stykke tid endnu, afslutter Lone Warburg.

Kommentarer