Fuglebjerg

Lundemøllen Jagtafdeling åbner op for nyt våbenrum

Lundemøllen Jagtafdeling i Fuglebjerg har efter længere tids ombygning af våbenrum endelig slået dørene op for de flotte nye rammer. Lundemøllens Jagtafdeling har stor succes med salg af haglvåben og rifler til jagtfolket, og den øgede efterspørgsel har givet forretningen mulighed for at udbygge våbenrummet til passende størrelse. Ombygningen begyndte i starten af 2019, og er delvist udført af indehaveren Daniel Pedersen selv og ombygningen har endelig fundet sin afslutning. Etablering af våbenrum kræver en masse godkendelser fra politi og våbenkontor og stiller store krav til materiale, udførelse og sikkerhed.

Artikel forsætter under foto.

Den nye plads våbenrummet og flotte udstilling af de mange våben på lager får allerede nu salgene til at gå endnu hurtigere. Indehaver parret Katrine og Daniel Pedersen er begejstrede over den store interesse der er for våben og fortæller at udbygningen af våbenrummet var det helt rigtige tiltag i butikkens jagtafdeling. Der er allerede nu åbent for kunder og Lundemøllens sortiment af våben spænder fra de helt billige mærker til de dyre mærker som Blaser og Merckel. Lundemøllens topbrand indenfor haglvåben er Browning, og det største salg indenfor rifler går til Tikka. Hånd i hånd med salg af våben går naturligvis også udvalget af ammunition og ammunitionsrummet har i samme ombæring fået dobbelt størrelse så der er endnu bedre plads til det store udvalg.

Lundemøllen jagtafdeling søger netop nu ny medarbejder til butikkens jagtafdeling, så ønsker man et job indenfor jagtbranchen er det en god mulighed for karriere skifte/start.

Se mere om butikken HER

Kommentarer