Tappernøje

Lynhurtige besparelser på vej til Tappernøje

Uno-X på Hovedvejen 59 i Tappernøje står overfor en forvandling. Fra mandag d. 11. maj og de kommende tre dage frem vil lavprisstationen blive ombygget. Efter ombygningen vil Uno-X lavprisstationen fremstå som en helt ny og lynhurtig tankningsoplevelse. Uno-X vil stadig have de samme lave priser og tøver ikke med at spå lavprisstationen til at blive øens flotteste og mest brugervenlige. 

Uno-X Danmark er gået i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstationer. Denne gang er turen kommet til Veksø, hvor tankkunder i byen og omegn vil få gavn af ombygningen.

Når den nye Uno-X på Hovedvejen 59 åbner, vil kunderne opleve en topmoderne og lynhurtig tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Alt sammen for at gøre tankningen så hurtig, enkel og billig som mulig. 

”Efter ombygningen bliver Uno-X forvandlet til en topmoderne tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på alt. Hos Uno-X vil vi være billigst, og jeg er helt sikker på, at kunderne vil synes godt om vores stationskoncept med de altid lave priser,” siger Gorm Brøgger, der er distriktspartner hos Uno-X i Tappernøje. 

Mange nye forbedringer
Lavprisstationen får en række forbedringer til stor fordel for de mange lokale og pendlende tankkunder, der hver dag kommer på stationen, fortæller Gorm Brøgger.

”Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens bil. På den nye Uno-X i Tappernøje vil kunderne få en unik tankningsoplevelse med blandt andet en stor prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay, samt et flot og højere skærmtag med tryg og behagelig belysning. Tanken får også en ”hurtig-knap”, så SUV’er og lastbiler kan tanke hurtigere,” afslutter Gorm Brøgger.

Læs mere om Uno-X’ nye stationskoncept samt ombygning HER

Kommentarer