Fuglebjerg

Min Købmand Menstrup hjælper gerne

Her er masser af varer på hylderne og i vores kølemontrer, men mange er måske bange for at selv skulle ind en butik, og så pakker vi gerne og bærer varerne ud på p-pladsen, lyder det fra købmand Heidi Thybo Mørkeberg. Foto: Næstved Netavis.

Heidi Thybo Mørkeberg, købmand hos Min Købmand i Menstrup, har et helt konkret godt tilbud til dig, der måske ikke lige har lyst til at gå ind hos købmanden for at handle. 

Jeg har lavet et helt konkret tilbud til alle, som normalt handler her i butikken. Hvis man sidder derude med uro i maven over at skulle handle ind, gør vi det let for alle vores kunder, fortæller Heidi Thybo Mørkeberg.

Hun tilbyder ganske enkelt at pakke folks bestillinger, hvis man ikke bryder sig om at komme ind butikken. Og der er varer nok, understreger købmanden.

– Her er varer nok på alle hylder, men der er måske borgere, som ikke lige har mulighed for at få handlet, eller som bryder sig om at gå ind i en butik. Har du for eksempel en ældre eller karantæneramt nabo, så ring lige til dem for at høre, om der er noget, de mangler, hvis du alligevel skal handle. Vi pakker din bestilling og kommer gerne ud på p-pladsen med dine varer. Vi skal alle hjælpe hinanden, der hvor vi kan, og dette er min måde at gøre det lettere for mine kunder, i denne coronatid, afslutter Heidi Thybo Mørkeberg

Menstrup Bygade 33
Menstrup,
4700 Næstved.

Kommentarer