Næstved By

Næstved Flisecenter: Ny salgskonsulent øst for Storebælt

Jesper er 46 år, er uddannet murer og bygningskonstruktør, og han har de sidste snart syv år fungeret som udekørende konsulent med base i Horsens, hvor han bor med sin familie. Foto: Næstved Flisecenter.

Vores salgsteam står nu endnu stærkere end nogensinde med ny erfaren salgskonsulent på de jyske og fynske landeveje.

Vi er glade for endelig at kunne vise vores nye mand i Jylland/Fyn frem for jer – Næstved Flisecenter har pr. 16/2 – 2020 ansat Jesper Klejstrup som udekørende konsulent med fokus på områder i Jylland og på Fyn.

Vi glæder os til at byde Jesper velkommen på fliseholdet her i Næstved Flisecenter – i det daglige vil Jesper køre som konsulent, men han vil også lejlighedsvis på faste dage og til møder være at finde i Næstved.
I det daglige vil han besøge murere, entreprenører, forhandlere og arkitekter med videre.

Jesper er 46 år, er uddannet murer og bygningskonstruktør, og han har de sidste snart syv år fungeret som udekørende konsulent med base i Horsens, hvor han bor med sin familie.
Her vil han forsat køre ud fra – men først starter han arbejdet i Næstved, hvor han får en god oplæring i vores produkter.

Vi ser frem til et godt samarbejde med Jesper, og er glade for, at han har valgt Næstved Flisecenter som sin næste arbejdsplads.

Kommentarer