Næstved By

Næstved Kommunes nye erhvervsstrategi er klar

Den nye erhvervsstrategi for Næstved kommune blev vedtaget på byrådsmødet tirsdag den 28. maj 2019 og er nu tilgængelig i sin endelige form. Den nye strategi har fokus på bæredygtig vækst og udvikling i bygge- og anlægsbranchen, industri- og fremstillingsvirksomhederne, Næstved som handelsby, havnearealerne og turismeerhvervet.

Syv måneders fælles indsats af politikere, virksomheder og organisationer i Næstved kommune ligger til grund for den erhvervsstrategi, der nu er vedtaget af byrådet.

Bæredygtig vækst
Strategien har en overordnet vision om en bæredygtig vækst og udvikling i kommunens erhvervsliv med fokus på Næstveds stærke brancher samt en række indsatser på tværs, fx arbejdskraft, ny teknologi og digitalisering. Og så er to enkeltstående punkter prioriteret selvstændigt: Det fortsatte arbejde med at få etableret motorvej mellem Rønnede og Næstved samt et fortsat fokus på den gode sagsbehandling i kommunens forvaltning.

Hent den nye erhvervsstrategi (pdf) her.

Ikke hvile på laurbærrene
– Næstved er en kommune i fremgang, og det glæder mig, at vi har et erhvervsliv og nogle politikere, der ikke stopper op, men tværtimod sammen tør være ambitiøse på et niveau, der vil være medvirkende til at løfte Næstveds erhvervsliv godt ind i fremtiden, siger direktør Rasmus Holst-Sørensen fra Næstved Erhverv.

Kommentarer