Næstved By

Næstved Storcenter tæller ned til genåbning

Glæden over den snarlige genåbning er dog ikke til at tage fejl af. Forberedelserne til genåbningen er i fuld gang, og én ting er helt sikker, fastslår centerdirektøren: ”Når Næstved Storcenter genåbner 21. april, kommer det bestemt ikke til at gå ubemærket hen”. Foto: Næstved Storcenter

Selvom genåbningsdatoen for storcentrene ikke blev, som de havde håbet på i Næstved Storcenter, overskygger glæden dog skuffelsen hos centerdirektør Alida Christiansen.

Nu er der endelig en dato at se frem til. Ventetiden har været lang i Sydsjællands største shoppingcenter, hvor langt de fleste butikker har været
nedlukket siden december. Men nu er der endelig lys for enden af tunnelen.

Næstved Storcenter genåbner onsdag 21. april for handel og takeaway, og 6. maj åbner centrets spisesteder for siddende servering.

”Jeg har svært ved helt at sætte ord på, hvor meget det betyder for os og vores butikker, at vi snart kan åbne vores alle sammens Næstved Storcenter igen.
Det betyder alt! Vi savner vores kunder helt vildt, og vi kan slet ikke vente med at byde dem velkommen tilbage. Det bliver uden tvivl en helt særlig dag”, siger centerdirektør Alida Christiansen med et stort smil.

Uvisheden omkring, hvor længe nedlukningen ville vare, har gjort ventetiden lang, og selvom de i centeret nu glæder sig over, at åbningsdatoen er fastlagt, er der også en vis skuffelse over den manglende tillid til storcentrene:
”Først og fremmest er det selvfølgelig glædeligt, at vi kan få lov til at åbne. Men jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at nedlukningen forlænges yderligere for os.
Vi kan sagtens skabe trygge rammer for vores besøgende og medarbejdere, for det har vi allerede bevist én gang før i julen.
Så i min optik ville det kun give mening at genåbne storcentrene, så vi sammen kan skabe de bedste betingelser for at sprede handlen ud og undgå, at folk stimler sammen i byerne, som vi har set de seneste uger. Men det er desværre ude af vores hænder”, siger centerdirektøren.

Glæden over den snarlige genåbning er dog ikke til at tage fejl af. Forberedelserne til genåbningen er i fuld gang, og én ting er helt sikker, fastslår centerdirektøren: ”Når Næstved Storcenter genåbner 21. april, kommer det bestemt ikke til at gå ubemærket hen”.

Kommentarer