Næstved By

Næstved Svømmeklub har 4 Junior svømmere med til DM på kortbane

Se billedserie Bagerst fra venstre Lucas Jul Pedersen og August Høy og forrest fra venstre Freja Juul og Frederikke B. Hansen.

Skrevet af: Christian Jakobsen

4 af Næstved Svømmeklubs Junior svømmere har opnået kravtider til DM på kortbane, der i år afholdes på en utraditionel måde, grundet den herskende Corona pandemi.

Dansk Svømmeunion har derfor valgt at dele årets DM på kortbane op, så piger og drenge svømmer hver for sig i 2 forskellige svømmehaller, hvor der svømmes direkte finaler, fremfor indledende med efterfølgende A og B finaler.

Pigerne skal svømme i Greve Svømmehal, hvor DM på kortbane foregår fra torsdag d. 3/12-2020 og frem til søndag d. 6/12-2020. Til at forsvare Næstved Svømmeklubs farver i bassinet har vi Frederikke B. Hansen (Junior 2 – Årgang 2005) og Freja Juul (Junior 1 – Årgang 2006) med, der begge skal forsøge at gøre sig gældende i især brystdisciplinen.

Frederikke stiller op i 100 bryst torsdag, 50 fly lørdag og 50 bryst søndag.
Freja stiller op i 100 bryst torsdag, 200 bryst lørdag og 50 bryst søndag.

Drengene skal ud på en lidt længere tur, da deres DM på kortbane svømmes på Svømmestadionet i Århus fra lørdag d. 5/12-2020 og frem til tirsdag d. 8/12-2020. Her er det Lucas Jul Pedersen (Junior 3 – Årgang 2003) og August Høy (Junior 1 – Årgang 2005), der repræsenterer Næstved Svømmeklub.

Lucas stiller op i 100 fri lørdag, 50 fri mandag og 100 bryst tirsdag.
August stiller op i 50 bryst lørdag, 200 bryst søndag og 100 bryst tirsdag.

”Grundet Corona pandemien har dette års sæsonstart været helt anderledes end vanligt. Der har generelt ikke været afholdt nogen almindelige stævner siden marts måned, grundet forsamlingsforbuddet, hvorfor de fleste klubber efter sommerferien har været ude og arrangere de såkaldte Dual Meet stævner, hvor 2 klubber duellerer direkte mod hinanden. Til disse Dual Meet stævner har svømmerne ikke haft lige så meget pres på sig rent præstationsmæssigt, som der normalt vil være til et almindeligt stævne, da der naturligvis ikke er så mange svømmere med i hver disciplin, når der kun må være 50 personer i svømmehallen inkl. Officials.
Svømmerne har dog stadig leveret flot svømning og gode tider, men det er ikke det samme, at svømme i en mennesketom svømmehal, hvor hele den legendariske svømmehals stemning mangler. Derfor er det svært at vide, hvor vi står i forhold til de andre klubber, men vi har helt klart forhåbninger om top 16-placeringer, hvilket på traditionel vis ville have givet adgang til en B-finale”: udtaler Cheftræner Mads Maj.

Billede 2: Fra venstre Frederikke B. Hansen og Freja Juul.

Billede 3: Fra venstre Lucas Jul Pedersen og August Høy.

Dette er en foreningsnyhed indsendt af Christian Jakobsen fra Næstved Svømmeklub. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer